2777
2789
عنوان

شوهرمو بیرون کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4084 بازدید | 99 پست
تجربه ثابت کرده زنایی با این اخلاق ک ریز ریزه مردو کنترل میکنن و دعوا راه میندازن متاسفانه موفق نشدن ...

بخدا اگه من کنترل میکنم

بعضی وقتا به زور بهش میگم برو با دوستات بیرون خودش نمیره

چرا به منی که هیج گیری بهش نمیدم دروغ گفته؟؟

دردم اینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ ساله عقدیم اولین باره این کارو کردم چون دروغ گفتنش واقعا برام گرون تموم شد

اوووه چ خبره.. برو سر زندگیت 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 
بخدا اگه من کنترل میکنم بعضی وقتا به زور بهش میگم برو با دوستات بیرون خودش نمیره چرا به منی که هیج ...

ریشه یابی کن. 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 
عزیزم کارت درست نبوده دعوا کردی باهاش منطقی حرف میزدی و میگفتی از دروغ بدت میاد و اگه به خودت میگفت ...

من فلسفه ی دروغ بدون ضرورت رو نمیتونم درک کنم

بهش گفتم فقط یع دلیل بیار که چرا دروغ گفتی لال شد

من فلسفه ی دروغ بدون ضرورت رو نمیتونم درک کنم بهش گفتم فقط یع دلیل بیار که چرا دروغ گفتی لال شد

من خودم در بدترین شرایط ک ب ضررم بوده و بخاطره کارم کتک خوردم هم دروغ نگفتم. منم طاقت دروغ ندارم