2777
2789
عنوان

شوهرمو بیرون کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4084 بازدید | 99 پست

عزیزم کارت درست نبوده دعوا کردی باهاش منطقی حرف میزدی و میگفتی از دروغ بدت میاد و اگه به خودت میگفت بهش اجازه میدادی تو الان باعث شدی جایی خواس بره یواشکی حواسش باشه عکس نگیره . وقتی عکس گرفته یعنی آدم سیاست مداری نیست و یا حرف درست میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اجازه نمیخواد آخه مگه بچه اید که ازهم اجازه بگیرید اینجوری زده میشید ازهم ..یه خبر بده که کجاس ...

نه من و شوهرم همییییشه از هم اجازه میگیریم زده هم نشدیم ،اتفاقا باعث اعتماد بیشتر به هم دیگه میشه 

عزیزم اجازه نمیخواد آخه مگه بچه اید که ازهم اجازه بگیرید اینجوری زده میشید ازهم ..یه خبر بده که کجاس ...

خودش اخلاقش این مدلیه

میگه تو جایی خواستی بری اجازه بگیر من میگیرم

البته نه همه جا

فقط شب با دوست و اینا

عقدی نذار حرمت بینتون بشکنع به نظر من قوانین دعوا رو زنه که مشخص میکنه ایطوری یادش میدی موقع دعوا جا ...

۴ ساله عقدیم اولین باره این کارو کردم

چون دروغ گفتنش واقعا برام گرون تموم شد

فقط خدا چه حالیم ما بینمون دروغ نبوده هیچوقت متنفرم از زندگی که طرف مثل آب خوردن دروغ بگه و خر فرض ...

عزیزم شاید زیادی محدودش میکنی که بهت دروغ گفته خوب دوران عقد هستید هنوز یاد نگرفته باید دربست وقف خانمش و زندگیش باشه یکم بهش فرصت بده بابا 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم