2777
2789
عنوان

شوهرمو بیرون کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4084 بازدید | 99 پست
فردا شب سالگرد عقدمونه نوبت فوتبالشم هس قبل از لو رفتنش بهش گفتم فردا شب نرو فوتبال گفت نمیشه میر ...

مردند دیگه خره خالص واسه من بهتره مگه؟ 6 سال دوست بودیم خیره سرم فکر کردم شناختمش الان بیست روزه نامزد کردم دارم دیوانه میشم از کارهاش. البته اینم بدون کارهاشون از عمد نیست از حماقت و خریته. اینم بدون مردها هرگز اندازه زنها نمیفهمند و درک ندارند 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
همین رفتارو اگه ی مرد داشت الان هممون میگفتیم چیه  روانیه ازش طلاق بگیر

اتفاقا حق داره منم الان مشکلم با شوهرم همینه که سر هرچیز مسخره ای دروغ میگه اصلا اعتماد ندارم بهش، هرچی میگه باورنمیکنم میگم توکه راست میگی، خیلی اذیت کننده ست چون از اول هم من تاکید داشتم که دروغ نگه و بدم میاد، تا توی شرایط نباشی درک نمیکنی شاید از بیرون خنده دار باشه

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بیشعوره هر وقت بخواد با دوستاش بره بیرون اجازه میگیره هیج وقت بهش نه نگفتم در هفته دو شب میره ...

وا ازشما بایداجازه بگیره؟بچته مگه؟مرده ها...چرا غرور و شخصیتشو له میکنیپسفردا هزارتا مشکل برا رابطتون پیشمیاد.احترامتو دست خودت نگه دار تاهمیشه عزیز باشی.واقعا به همسرت گفتی گمشو بیرون؟چون بادوساش رفته بیرون ....

زندگی شمارو تا حدی ک حودت گفتی ولی وقتی شوهرتو تو خونه باباش از اتاق بیرون میکنی و میگی مادرش فهمید ...

مادرش فهمید میگم ادم دروغگو جایی تو زندگیه من نداره

خودش میدونست مقصره که رفت بیرون

فردا شب سالگرد عقدمونه نوبت فوتبالشم هس قبل از لو رفتنش بهش گفتم فردا شب نرو فوتبال گفت نمیشه میر ...

حق داری 

من بعضی وقتا به شوهرم میگم زود بیا میگه نه

ولی  بعضی وقتا زود میاد که با دوستش بره قلیون

آی من حرص میخورماااااا

مادرش فهمید میگم ادم دروغگو جایی تو زندگیه من نداره خودش میدونست مقصره که رفت بیرون

خو نابودش@کردی جلو خانواده ش هم خوبه ک  حرمت های همو حفظ کنین پیش بقیه

مرداب از رود پرسید چه کردی ک زلالی رود جواب داد گذشتم....
حق داری  من بعضی وقتا به شوهرم میگم زود بیا میگه نه ولی  بعضی وقتا زود میاد که با دوستش ...

واي كه من چقققققد حس اين پستت رو درك ميكنم 

باور كن اينا همش تا زماميه كه شوهرت از دوستاش ضربه نخورده باشه به محض اينكه ضربه بخوره ازشون شايد تا مدتها شوهرت بدخلقي بكنه و بعدش  راحت ميشي باور كن 

سرم اومده كه ميگم 

نه سال از زندگيم گذشته ولي باور كن الان دو ساله احساس راحتي ميكنم

نمیفهمم بعصی از مردها چشونه!یکیشون همسر خودم واقعا گاهی به اینکه یه جو مغز تو سرش هست یا نه شک میکنم

من که مطمئنم همون یه جو هم تو سر شوهر من نیست😕

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
خو نابودش@کردی جلو خانواده ش هم خوبه ک  حرمت های همو حفظ کنین پیش بقیه

خوبه که شما هم سریع درمورد تاپیکای بقیه تاپیک نزنید، همینجا نظرتون رو گفتید و فهمیدیم از اون زنای مدافع حقوق مرد هستید، نیازی به تاپیک نبود

درضمن کنجکاو نبود اشتباها دستم خورد به اسم کاربریتون پروفایلتون بازشد دیدم توی همین دقایق تاپیک زدید، وقتی توی شرایط کسی نیستید اینطور قاطع نظر ندید