2777
2789

اونروزی ک این امضا رونوشتم چقدر خوشبخت بودن.بچه هام کنارم بودن،بغلشون میکردم.

ولی الان یک ماه بیشتر ک ندیدمشون،خیلی دلخورم از روزگا،از بختم از شانسم.سرنوشتی ک تا تونستم باهاش جنگیدم اما شکستم داد،جگر گوشه هام ازم دور کرد،من ب امید این ک دوباره بیارمشون پیش خودم نفس میکشم.دعا منید این قدرت رو پیدا کنم،بدون منت هیچ کس بزرگشون کنم.دلم پر میکشه برای دیدنشون،برای بغل کردنشون،برای دیدن لبخندشون.حالم بده بچه ها😔😔😔

چقدر مرگ میتونه ارومم کنه😢

یک جذبه خاص داره،ک منو بی اختیار ب سمت خودش میکشه،دلم میخاد تجربش کنم همین الان

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاق  گرفتی

اره

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

عزیزم😔😔

خدا بهت آرامش بده

انشاالله میری سرکار بچه هات میان پیشت

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
عزیزم طلاق گرفتی؟

اره

جدا شدی تموم شد؟؟؟

بله عزیزم😢

حضانتشون رو نگرفتی،؟بچه شیر خواره حضلنتش با مادر نیست؟

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)