2777
2789
عنوان

مشکلم با دختر دونیم سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 71 پست
تو این شش ماه خونمو به گند کشید به خدا خسته شدم کل عمرم دارم میشورم😭

صبور باش گلم

هنوز جا داره تا یاد بگیره اصلا براش عصبانی نشو 

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو و نیم تقریبا آماده است، ببین چطور میتونی دستشویی رفتن زو براش جالب کنی، با شوخی خنده بازی

حالا دختز داداشم بر عکسه هر دقیقه میگ جیش ولی نداره

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
تو این شش ماه خونمو به گند کشید به خدا خسته شدم کل عمرم دارم میشورم😭

ساعت بزار تند تند ببرهمیشه خالی باشه مثانه اش

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒

بعضی ها سخت از پوشک گرفته میشن

پسر بزرگ منم همینطوری بود

۳ سالگی با هزار و یک سلام و صلوات از پوشک گرفتمش.

اذیتش نکن دخترتو فعلا زوده واسش

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

دنیا رو از دید بچه ببینین و تنبیه و تشویق رو متناسب با نوع درکش انتخاب کنین و ترجیحا فقط تشویق کنین

در ضمن در مورد سن توالت رفتن مطالعه کنین و به هیچ وجه تاکید میکنم به هیچ وجه تلاش نکنین به زور زودتر یادش بدین که عواقب شخصیتی خیلی بدی داره 

25 تا شلوار. دلم برا پسرم سوخت چهار تا شلوار داره کلا. پسر منم 30 ماهشه  ایندفعه ک کثیف کرد شل ...

شما بیا ببین اون ۲۵ ‌تا شلوار به چه روز افتادن از مجبوری کهنه ها رو هم نگهداشتم و استفاده میکنم .اخه داداشش هفت سالشه در ضمن اصلا اذیت نمیشه لخت بمونه خیلی بیخیاله

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814
بسكه سرگرم بازي ميشن نميتونن دل بكنن برن دسشويي هر دو ساعت يبار ببرش بشينه رو فرنگي بگو تا جيش نكني ...

هر نیم ساعت میبرم اکثرا اونجا نمیکنه میاد میشینه زمین میکنه

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814
برعکس من هستی  من برا ادرار خیلی سریع تر راه افتاد و ترفند هام جواب داد ولی مورد دوم نه 😫 ...

این که راحتتره حداقل هر نیم ساعت یه ساعت نیستش من پوست دستام کنده شد دیگه‌

مسابقه بذارین مثلا یه خوراکی که خیلی دوست داره بخرین بذارین یه جا بعد بگین هرکی زود تر رفت دسشویی جیش کرد( یه مرحلم تو دسشویی بذارین مثلا دوتا بادکنک بذارین که باید بترکونه، یا مثلا چمیدونم با حوله صورتشو خشک کرد و... یا بازی که علاقه داره بشه داخل روشویی عملیش کرد ) که بخاطر اون چیزی که می خوادم شده از اجبار انجام بده. خودتونم باهاش مسابقه بدید سعی کنین تا اخرین لحظه خودتون برنده باشین و آخر کار ببازین. من به دختر خالم برای مسواک زدن پسرش این پیشنهادو دادم و عملی شد فقط اون عاشق فوتبال بازی کردن بود قرار شد هرکی زودتر و تمیز تر مسواک بزنه شوت کنه اونی که دیر زده دروازه بان باشه

خدا همه عاشق ها رو بهم برسونه