دخترم الان شش ماهه یاد گرفته بره دستشویی و من میدونم که کاملا بلده و منظورمو هم میفهمه ولی اکثر روزا به خودش زحمت دستشویی رفتن نمیده یه ذره میکنه تو شلوارش راحت میشه باز همونجوری میگرده تا دوباره جیشش بگیره ۲۵ تا شلوار داره که هر سه روز کل اونارو میشورم خیلی ازین وضع کلافم نه تنبیه نه تشویق هیچی جواب نمیده حتی بعضی روزا هررکاری کنم اصلا تو دستشویی جیش نمیکنه همه رو تو شلوارش میکنه و من عوض میکنم دیگه دیوونه شدم دلم میخواد خودمو بزنم😤😤😤
انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم @tattokhane814
تو این شش ماه خونمو به گند کشید به خدا خسته شدم کل عمرم دارم میشورم😭
صبور باش گلم
هنوز جا داره تا یاد بگیره اصلا براش عصبانی نشو
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
25 تا شلوار. دلم برا پسرم سوخت چهار تا شلوار داره کلا. پسر منم 30 ماهشه ایندفعه ک کثیف کرد شل ...
شما بیا ببین اون ۲۵ تا شلوار به چه روز افتادن از مجبوری کهنه ها رو هم نگهداشتم و استفاده میکنم .اخه داداشش هفت سالشه در ضمن اصلا اذیت نمیشه لخت بمونه خیلی بیخیاله
انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم @tattokhane814
مسابقه بذارین مثلا یه خوراکی که خیلی دوست داره بخرین بذارین یه جا بعد بگین هرکی زود تر رفت دسشویی جیش کرد( یه مرحلم تو دسشویی بذارین مثلا دوتا بادکنک بذارین که باید بترکونه، یا مثلا چمیدونم با حوله صورتشو خشک کرد و... یا بازی که علاقه داره بشه داخل روشویی عملیش کرد ) که بخاطر اون چیزی که می خوادم شده از اجبار انجام بده. خودتونم باهاش مسابقه بدید سعی کنین تا اخرین لحظه خودتون برنده باشین و آخر کار ببازین. من به دختر خالم برای مسواک زدن پسرش این پیشنهادو دادم و عملی شد فقط اون عاشق فوتبال بازی کردن بود قرار شد هرکی زودتر و تمیز تر مسواک بزنه شوت کنه اونی که دیر زده دروازه بان باشه