2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده از زایمان حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 42 پست

چی دیدی از شوهرت این فکرارو میکنی

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگربخادخیانت کنه توشیشه هم بکنیش کارخودش میکنه لازم نیست که حتماخونه خودت خالی کنی توهم خونت باشی اگربخادکاری کنه میکنه‌ پس اینقدرخودت عذاب نده برات خوب نیست من تازه شوهرم توهمون روزای که زایمان کرده بودم بهم گفت میدونی بااون فلانی که بهش شک داشتی دوس بودم وفلان جابردمش وازاین جورحرفا....منم فقط نگاش کردم هیچی نگفتم خودتوبه خاطراین چیزااذیت نکن بسپاربه خدا

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

گفتی شبا بره خونه مادرش روز کارشو میکنه شبم میره اونجا

من کی گفتم شبا بره خونه مادرش احتمالا اشتباه گرفتی ،من تو پستم  گفتم شوهرش کلا بره خونه مادرش اون چند وقت ،آدم خیانتکار روز وشب میفهمه مگه.من همکار شوهرم روزها زنیکه خراب میاورد محل کارش ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

عجیبه

یعنی اینقدر شوهر شما مزخرفه که هر لحظه قراره خیانت کنه و شما ازش باردار شدی؟

یا شما مشکل اعتماد داری؟؟

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

دلیل تعریف کردنش چی بود

نمیدونم بابادیونه بودنمیدونم چه فکری کردتازه اون خاطره مال زمان عقدمون بودکه بهترین زمان زندگیمون بودچه برسه به وقتی بارداربودم

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک