2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وازاونجابدبختی واسترسای من شروع شد.هر روزمامان میرفت دادگستری.من یه بچه تقریبا4ساله تواون محیط آدمای خلافکار رومیدیدم که به پاهاشون ودستاشون زنجیره.وهمیشه استرس داشتم نکنه مامان من روهم بندازن زندان.همش تودلم دعامیکردم که برای مامانم اتفاقی پیش نیاد.اطرافیان بعدازجدایی مامانم دیگه کاری به مانداشتن.نه توجهی ونه محبتی.فکرش روبکنین تواون سن کم چه استرسایی روکشیدم.وبعدهم خانواده مامانم ماروطردکردن دل یه بچه رو میشکوندن.من شدم سنگ صبورمامانم.اون باهم درددل میکرد.گریه میکرد.ومن یادگرفتم که بایدمحکم باشم.تااینکه مامانم توسن14سالگی من حمله پانیک بهش دست میداد.اونقدرحالش بدمیشدکه گریه میکردمیگفت دارم میمیرم.تقریباهرشب اینجوری میشد.ومن با وجودسن کم دلداریش میدادم براش آب قند درست میکردم.وازخدامیخواستم درد مامانم به جون من بیادتا اینقدر زجر نکشه.وخداصدای من روشنید2سال بعدخودم پانیک گرفتم.یادمه حالم 10برابرازمامانم بدترمیشد.طوری که انتظارمرگ رومیکشیدم.

من تمام زندگیم روبه اون خانم گفتم.ایشون هم شماره خودش روداد که هروقت کاری داشتم باهاش تماس بگیرم.3ماه بعدازآشنایی.اون خانم پسرش روبرای ازدواج بامن پیشنهاد داد.من که دیدم خودش چه فرشته ایه فکرکردم پسرش مثل خودشه وقبول کردم بیان خواستگاری.تیپ وقیافه وظاهرپسرش همونی بودکه من میخواستم.

ماباهم نامزدکردیم تایه مدت باهم صحبت کنیم.اون همیشه برام شعرمیگفت .خیلی بامن خوب بود.ومن فکرمیکردم که خدابعداون همه سختی برام یه فرشته فرستاده.عشقمون خیلی زیبابود.اون مثل یه منجی بودبرام.مثل یه تکیه گاه.بلاخره روزعقدفرارسید.خیلی ساده برگزارشداماپرازعشق.قشنگ ترین شعرعاشقونه روبرام خوند.اون قدرخوش صدابودوازروی عشق وعلاقه میخوندکه دلم میخواست زمان ازحرکت وایسه