2777
2789

ببین شوهرتو مریضه یه بیمار روانی این ادم هیچ وقت درست نمی شه توام با اینکه این همه از این ادم دیدی اما تو معرفی خودت نوشتی من و فرزندانم تو که می دیدی شوهرت چطور ادمیه چرا بچه دار شدی این تا اخر عمرش علاوه برا اینکه اینجوریه هم باخودش هزار تا مرض میاره خونه اونقدر با زنهای ج ن ده خوابیده همم پولهاشو میده به اونا و شوهرای د ی و ث اشون حق السکوت الان مردا دو دستی زنای خودشونو می فروشن یعنی شوهر کیمیا نفهمیده  اگه مرد بود شرف داست حداقل سر سوزن شک می کرد یکی دوماه زنشو تعقیب می کرد همه مقصرن توام تجربه بچه طلاق بودن رو داشتی نباید بچه دار می شدی با این وضع گرونیه مملکت طلاق بگیری چه کنی خرج بچه هاتو کی میده بابای بیشرفش امیدوارم خدا یا اون شوهرتو به راه راست هدایت کنه یا مرگشو سریع برسونه حداقل بچه هات با ارامش بزرگ شن

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

واقعاعزيزم خيلي برات ناراحت شدم عزيزم تو که اين همه رنج  کشيدي اين همه تجربه داري توکه يه بارديدي با ي زن ديگست گفتي اينبارميبخشم شايدهرکسي اشتباه ي بارببخشه ولي توکه صدبار اشتباهاتشوديدي چجوري موندي اصلا ديگران آشتيت دادن واقعاتوچطورتونستي خودتو قانع کني؟اصلا چطوري تونستي از همچين مردهوس بازي حامله بشي.اينجورمردابيمارن توهمه چيوديدي ولي بازم چشم پوشي کرديو پاي يه بچه بيگناهوانداختي وسط.واقعاتازه يادت افتاده؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شوهرتو مریضه یه بیمار روانی این ادم هیچ وقت درست نمی شه توام با اینکه این همه از این ادم دیدی ا ...

من بااینکه کلی بدی بهم کرده نفرینش نمیکنم.فقط ازخدامیخوام اون رودرست کنه.ولی بلایی سرش نیاد.این روزا ازخود خداخواستم که خودش کارای طلاقم روپیش ببره.دلیل اینکه میخوام طلاق بگیرم اینه که میدونم بازم خیانت میکنه پس چراعمروجونیم روبه پاش حروم کنم.فقط میخوام یه مدرک درست حسابی داشته باشم

خدا بهت صبر بده بیشتر شبیه داستان بود با اینهمه خیانت چطور زندگی میکنی خانواده شوهرت چرا کاری نمیکنن شما باید حضانت بچت رو بگیری ،و نفقه و مهریه و...با یه مشاور صحبت کنی و جدا بشی یا اینکه بمونی و کار اش برات مهم نباشه که اینم مرگ تدریجیه چیزی که زندگی همه هست انگار افریده شدیم برای زجر کشیدن

من بااینکه کلی بدی بهم کرده نفرینش نمیکنم.فقط ازخدامیخوام اون رودرست کنه.ولی بلایی سرش نیاد.این روزا ...

درست کردن مدرک همینه که بتونی تعقیبش کنی و حین عمل س ک س بتونی بسپاری به دست پلیس اونم تو ننی تونی چون بچه کوچیک داری خدا خودش راه نجات برات پیدا کنه

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
خدا بهت صبر بده بیشتر شبیه داستان بود با اینهمه خیانت چطور زندگی میکنی خانواده شوهرت چرا کاری نمیکنن ...

برای خودمم جای تعجبه جطوراین همه سال تحملش کردم.اماالان محلش نمیدم.فقط منتظریه مچ گیریه اساسی ام.تابتونم خونه وماشینش روازش بگیرم

درست کردن مدرک همینه که بتونی تعقیبش کنی و حین عمل س ک س بتونی بسپاری به دست پلیس اونم تو ننی تونی چ ...

مطمئنم یه راهی برام پیدامیشه.الان منتظرمعجزه خداهستم.من لیاقت بهترینارودارم.پس چراعذاب بکشم