2777
2789

سلام شب به خیر

دوستان این ساندویچ فلافلی ها دیدن همشون یه سس دارن‌زرده؟

چه جوری درست میکنن اونو؟

من از فروشگاه سس خردل گرفتم ولی مزش اصلا اون نبود.

آقا هر کی میدونه بگه 😭😭😭😭

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

هیچکس نمیدونه واقعا🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭😳😳😳😳😳😳😳🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سس انبه نی؟؟

فک کنم  ولی چه جوری درست میکنن آخه

سس انبه ست پودرش رو تو کوچه مروی میفروشن

نمیدونی چ جور درست میکنن

از همون فلافلی بگیر نمیفروشن

نه😭

نمیدونی چ جور درست میکنن

میتونی با خود انبه درست کنی

دستورش  رو گوگل کن بخون

اگر نه که 

میتونی پودر انبه رو از عطاری های معتبر بخری، اون داخلش ادویه های لازم روداره، فقط بیار خونه با آب و سرکه سفید مخلوط کن 

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊