2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فیلمشو دیدم بعد رفتم گوگل سرچ کردم یه خبرنگار میگفت ریگی عاشق بود اما زنشم کتک میزد تو فیلم که ای ...

آره دیگه ولی به هرحال فیلم بوده نه مستند.ولی لحظه مرگ شهاب واقعی بود.همین طور هم مرگ فائزه

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
من فیلمشو دیدم بعد رفتم گوگل سرچ کردم یه خبرنگار میگفت ریگی عاشق بود اما زنشم کتک میزد تو فیلم که ای ...

مقصر بود ولی خب گول هم خورده بود شست شوی مغزی بازیگر دایی عبدالمالک خودش هم محله ای ریگی بوده میگفت یه جوون اهل موسیقی و ... اصلا تو بند این چیزا نبوده ولی خب شست و شوی مغزی میشه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

من کامل ندیدم شوهدم اینا نزاشتن توگوگل خوندمو خداروشکر کردم ک ندیدم نمیتونستم بخوابم وگرنه

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
زندگی عاشقانه ای درکار نبوده! قسمت عاشقانش الکیه...

ن مادر فائزه تاکید داشت حمید عاشق فائزه بود بهش محبت میکرد 

اگر عبد المالک نبود 

اما خب کتک کاری هم داشته و فائزه رو دزدیده 

این چیزی بوده ک من از مصاحبه های مادرش خوندم

به نظرم اونقدر عاشق بوده ک با وجود مشکل مادرزادی فائزه بازم باهاش ازدواج کرده 

ولی طفلک فائزه ک بد کسی عاشقش شده بوده

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
درسته اما توفیلم دیگه خیلی مبالغه شده بود فائزه رم کتک نمیزد 

آره فقط داد میکشید سرش