2777
2789
عنوان

رقص اصفهان

823 بازدید | 9 پست

کلاس رقص واسه آقایون  و خانمها توی اصفهان مشتاق 

شافل

هیپ هاپ

رقص ایرانی💃 آموزش رقص ایرانی و خارجی
🕺🏼آموزش رقص عروس و داماد
👭 آموزش رقص ساقدوش
💫 به صورت خصوصی و عمومی

1️⃣ ایرانی: ۳۰۰
2⃣ زومبا: ۱۰۰
3️⃣ هیپ‌هاپ: ۳۰۰
4️⃣ شافل: ۳۰۰
5️⃣ کرگرافی هیپ هاپ: ۷۰۰
6️⃣ سما: ۳۰۰
7️⃣ سالسا دونفره: ۳۰۰
8️⃣ باچاتا دونفره: ۸۰۰
9️⃣ برک دنس: ۲۵۰
🔟 پارکور: ۲۵۰

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،
آدرسش کجاست

اصفهان خواجو

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون میشم شماره تلفن دارید ارسال کنید

درخواست بدید خصوص

شمارشو بذارید

دایرکت