2777
2789
عنوان

عکس رنگی

110 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

کسی هست اینجا عکس رنگی گرفته باشه تو بیمارستان کمالی کرج؟؟

فردا نوبت دارم به شدت استرس دارم و حتی منصرف شدم‌برای رفتن

خواهش میکنم اگه تجربه دارید بگید

برای مادر شدنم دعا کنید❤

من تجربه شو دارم ولی نه اینجایی که شما گفتید

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن که انشالله شاید بعدش سریع باردار شدی

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
منم تجربه دارم ولی یه جای دیگه نترس اگه به خاطر دردشه چندثانیه هست عوضش خیالت راحت میشه

اخه سونو رفتم‌منو خیلی ترسوند گف اینجوری که تو هسی برای عکس رنگی خیلی اذیت میشی

اخرشم گف به نظرم اصن نیاز نیس بری چون هم همه چیت خوبه هم دوتا فولیکول خیلی خوب داری

برای مادر شدنم دعا کنید❤
بهم‌گفت سر میکنن ولی خب میگن انقد دردش زیاده با سر کننده هم ادم‌اذیت میشه

اگه بی حس کنن اصلا متوجه نمیشی

برای اطمینان با خودت مسکن یا شیاف دیکلوفناک ببر

یادت باشه حتما حتما با خودت نوار بهداشتی هم ببری، بعدش ی خونریزی کوچیک داری

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
اخه سونو رفتم‌منو خیلی ترسوند گف اینجوری که تو هسی برای عکس رنگی خیلی اذیت میشی اخرشم گف به نظرم اص ...

از روی چی تشخیص داد که عکس اذیتت میکنه؟

چرت و چرت گفته. اصلا نترس

اخه سونو رفتم‌منو خیلی ترسوند گف اینجوری که تو هسی برای عکس رنگی خیلی اذیت میشی اخرشم گف به نظرم اص ...

چرا مگه موقع سونو درد داشتی؟؟

من خودم با سونو همچیم خوب بود ولی وقتی عکس رنگی گرفتم فهمیدم لوله راستم چسبندگی داره که باز شد بعد چندماه باردار شدم

😢😢😢😢 اخه همسرم هم‌مشکل داره

منم همسرم مشکل داشت ولی دکتر برای اطمینان فرستادم عکس سر دوتا بچه هام ..قبلش مسکن بخور وشیاف ضد درد ..چند دقیقه بیشتر نیست

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
اگه بی حس کنن اصلا متوجه نمیشی برای اطمینان با خودت مسکن یا شیاف دیکلوفناک ببر یادت باشه حتما حتما ...

شیاف و قرص اینا گفتن ببرم

همه چی خریدم اماده س فقط از دردش خیلی میترسم

برای مادر شدنم دعا کنید❤
چرا مگه موقع سونو درد داشتی؟؟ من خودم با سونو همچیم خوب بود ولی وقتی عکس رنگی گرفتم فهمیدم لوله راس ...

اره درد داشتم و اینکه میگف به شدت منقبضی

چن دیقه طول میکشه؟شما سر شده بودین؟

برای مادر شدنم دعا کنید❤
منم همسرم مشکل داشت ولی دکتر برای اطمینان فرستادم عکس سر دوتا بچه هام ..قبلش مسکن بخور وشیاف ضد درد ...

از خونه راه افتادم یا وقتی رفتم‌اونجا مسکن بخورم؟

برای مادر شدنم دعا کنید❤