2777
2789

من بعد چند ساعت قشنگ غش بودمااا

زیاد حرف نزن نخند چون تازس فرمش عوض میشه مثل سر نوزاد هر طوری باهاش برخورد کنی همونطوری وایمیسه

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم اشکال داره

اره كاغذي بهت ندادن اينا توش باشه؟

مدام سرتو بالا نگه دار با گوشي به مدت طولاني حرف نزن و استفاده از گوشي هم تا ١٤روز محدود كن

به اميد خدا منم به زودي مامان ميشم😍توكلت علي الله

اینقد دوس دارم دوباره فرمشو عوض کنم ولی هوووف حوصله دردسرشو ندارم

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
مبارک باشه عزیزم درد نداشتی یا نداری  ؟!!خب فعلا تا دو روز حرف نزن البته من تجربه ای ندارم محض ...

نه عزیزم درد بینی ندارم ،اما سر درد دارم.

از الان مراعات میکنم دیگه

حرف زدن مشکل نداره.فقط سعی کن نخندی،سرت پایین نندازی،غذا نرم و ابکی بخوری،طاق باز بخوابی گچ بینی تو برداره دکتر دیگه به روال عادی زندگیت برمیگردی

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
سردرد فقط

سردرد شدید؟

من یکی از بچه های گروهمون عمل کرد میگفت وقتی بهوش اومدم از شدت درد حیغ میزدم و براش مسکن زده بودن والا نمیدونم آخرش چطوره بعضی ها میگن درد نداره بعضی ها هم میگن خیلی درد داره

سعی کن سرتو بالا نگه داری ی هفته کامل مراعات کن ...من بعد ی هفته دیگه عادی شد کارانو خودم میکردم .

الان ی ماهه عمل کردم ولی از شدت خارش دارم میمیرم.انقد ک دماغم میخاره نمیتونم بخارونم😒😭