2777
2789
من بعد چند ساعت قشنگ غش بودمااا زیاد حرف نزن نخند چون تازس فرمش عوض میشه مثل سر نوزاد هر طوری باهاش ...

غش بودی؟!!! از شدت درد ؟!! یا منظورت اینه بی حال بودی  وقتی بهوش اومدی میتونستی نفس بکشی

غش بودی؟!!! از شدت درد ؟!! یا منظورت اینه بی حال بودی  وقتی بهوش اومدی میتونستی نفس بکشی

نه درد نداشتم یعنی همش میخوابیدم 

نفس که مشکلی نداشتم

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه درد نداشتم یعنی همش میخوابیدم  نفس که مشکلی نداشتم

به نظرت عمل بینی بدون درد و آسونه یعنی میارزه من همش میخوان عمل کنم ولی از دوتا چیز میترسم یکی اینکه خوب درنیاد بهدی اینکه درد و نتونم نفس بکشم

به نظرت عمل بینی بدون درد و آسونه یعنی میارزه من همش میخوان عمل کنم ولی از دوتا چیز میترسم یکی اینکه ...

منم از اینا میترسیدم ولی اصلا درد نداشتم 

ولی مراقبت زیاد میخواد اوایل

من بیحال شده بودم چون بعد عمل تا ده روز غذا نمیخوردم فقط ابمیوه و سوپ ابکی

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
با دهن باز خیلی سخته تا چند روز باید با دهن باز نفس بکشی  بهد یه هفته دیگه مثل دماغ عادی   ...

تا وقتی تامپون تو دماغته باید با دهنت نفس بکشی یکی دو روز اول سختع بعد عادی میشه...اصلا هم درد نداره فقط کلافگی داره..من روزای اول سردرد و سرگیجه و حالت تهوع داشتم ولی درد نه.

من هم حرف زدم هم داد میزدم از راه عمل اومدم برنج خورشت خوردم ازشب اول هم به پهلوخوابیدم هیچیمم نشد

شما دیگه خیلی پوست کلفت بودی 😂😂.توروخدا اینطوری نگو دماغ بدبخت خراب میشه با توصیه هات...ب پهلو ک اصلا نباید بخوابه .۲ ماه فقط طاق باز

شما دیگه خیلی پوست کلفت بودی 😂😂.توروخدا اینطوری نگو دماغ بدبخت خراب میشه با توصیه هات...ب پهلو ک ا ...

فعلا ک اینکارا رو کردم هیچی نشد 

هرکاری تواتاق عمل کرده باشن همون میشه شک نکن 

به این چیزا نیست

if you can't be kind,be quiet😏