غش بودی؟!!! از شدت درد ؟!! یا منظورت اینه بی حال بودی وقتی بهوش اومدی میتونستی نفس بکشی
نه درد نداشتم یعنی همش میخوابیدم
نفس که مشکلی نداشتم
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
به نظرت عمل بینی بدون درد و آسونه یعنی میارزه من همش میخوان عمل کنم ولی از دوتا چیز میترسم یکی اینکه ...
منم از اینا میترسیدم ولی اصلا درد نداشتم
ولی مراقبت زیاد میخواد اوایل
من بیحال شده بودم چون بعد عمل تا ده روز غذا نمیخوردم فقط ابمیوه و سوپ ابکی
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
با دهن باز خیلی سخته تا چند روز باید با دهن باز نفس بکشی بهد یه هفته دیگه مثل دماغ عادی ...
تا وقتی تامپون تو دماغته باید با دهنت نفس بکشی یکی دو روز اول سختع بعد عادی میشه...اصلا هم درد نداره فقط کلافگی داره..من روزای اول سردرد و سرگیجه و حالت تهوع داشتم ولی درد نه.