2777
2789

سلام وعرض ادب.خانمهای عزیز من دو روزه عمل هیسترو لاپاراسکوپی انجام دادم.بهم گفتن ۲۶ روز دیگه برم پیش دکترم وندیدمشون بعد از عمل. ولی شرح عمل وکه دادن بهم ... نوشته که رحم چسبندگی ظریف داشته. تخمدان ها دو طرف چسبندگی داشته.و لوله چپ روی تخمدان هم چسبندگی داشت....یه کیست کوچک تخمدان راست داشتم که تخلیه شد اسمشو واضح ننوشته نمیتونم بخونم ولی شبیه آندومتریوما است😔 کسی تجربه منو داشته؟ آیا بعد از این من میتونم طبیعی بارداربشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم به سلامتی ایشالا زود زود حال بعد از عملت خوب بشه.

من چهار سال پیش این عمل رو انجام دادم البته فیلم عمل رو بهم دادن.

دکترم گفته بود اگه عمل جواب بده باید ۳ ماه بعدش باردار بشم ولی من بعد از ۴ ماه باردار شدم.

ایشالا که شما هم جواب میگیری و این روزاتو فراموش میکنی❤️

سلام عزیزم به سلامتی ایشالا زود زود حال بعد از عملت خوب بشه. من چهار سال پیش این عمل رو انجام دادم ...

ممنونم عزیزم. شمام مشکلات منو داشتین؟ میدونین میترسم کیسته که نوشته تخلیه شد آندومتریوما باشه که ۹۸ درصد انگار همینو نوشته .اونوقت دوباره رشد نکنه .... هم خوشحالم از اینکه چسبندگی داشتم چون فهمیدم مشکلو هم از این کیسته میترسم... به شمام آمپول دیفرلین دادن؟ میدونی دقیقا برا چیه؟

ممنونم عزیزم. شمام مشکلات منو داشتین؟ میدونین میترسم کیسته که نوشته تخلیه شد آندومتریوما باشه که ۹۸ ...

دیفرین اجازه‌نمیده تا چندماه پریود بشی و دبگه وقتی پریود نشی کیست به وجود  نمیاد 

دیفرین اجازه‌نمیده تا چندماه پریود بشی و دبگه وقتی پریود نشی کیست به وجود  نمیاد

آهان.... یکیشو بعد عمل بهم زدن یکیشو ۲۸ روز بعد عمل گفتن بزن.... مرسی عزیزم

سوالی داشتی بپرس من دستم خیلی وقته تو این‌جور مسایله

منم ۳ ساله باردار نشدم .حتی یه بارم ivfکردم البته بیمارستان دولتی که نگرفت ۹تاتخمک گرفتن ۳ تاجنین شد که دوتاش وانتقال دادن. میدونی چون عکس رنگیم کاملا سالم بود اصلا دکتر قبلی گفت محاله مشکل باشه و ivfکن پ البته احتمال کیست آندو میدادن که گفتن ivf کن تا سریع حامله بشی و رشد نکنه.... حالا آزمایش ذخیره تخمدان وچند روز دیگه میرم میدم حالم خوب بشه .مرسی گلم