2777
2789
عنوان

دندانپزشک خوب در اصفهان

70347 بازدید | 81 پست

سلام دوستان

دندونپزشک خیلی عالی برای عصب کشی و ترمیم میشناسین؟ که قیمتش هم منصفانه باشه؟

من خیلی از دندونپزشکی میترسم چون تجربه ی بدی دارم اما الان دندونام نیاز به ترمیم داره و مجبورم برم

کلینیک ها قیمتش چجوریه؟مثل کلیتیک افضل یا ترابی نژاد اصفهان؟

میشه هرکی امضامو دید برای اینکه زایمان راحتی داشته 

من کلینیک جابر میرم قیمت و کارشون خوبه. البته من هر شش ماه برای چکاب میرم فقط سه سال پیش برای پر کردن دندون رفتم که زیبایی هم بود. 

ولی بقیه هم اونجا میرن راضی ان

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلینیک جابر میرم قیمت و کارشون خوبه. البته من هر شش ماه برای چکاب میرم فقط سه سال پیش برای پر کرد ...

سریع نوبت میدن؟

من دندونم عصب کشی میخواد جای دیگه یک ماهه نوبت دادن تا یک ماه باید درد بکشم میخوام زودتر برم یه جای خوب

میشه هرکی امضامو دید برای اینکه زایمان راحتی داشته 
سریع نوبت میدن؟ من دندونم عصب کشی میخواد جای دیگه یک ماهه نوبت دادن تا یک ماه باید درد بکشم میخوام ...

زنگ بزن. به نظرم از روز قبل بتونن جا خالی کنن. تعدادشون زیاده. فقط اول صبح برو و حتما هماهنگ کن باهاشون چون شلوغه

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
برای عصب کشی رفتین؟ از قیمتاشون خبر ندارین؟ و اینکه سریع نوبت میدن؟

بله عصب کشی و ترمیم آره اول عصب کشی کرد بعدش پانسمان کرد هفته بعدش رفتم برا ترمیم هزینه اش دو سال پیش حدود ۳۰۰ شد

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

اگه کارت خانه کارگر داری برو مطب خانم دکتر مهتا شهیدی. خیابان حاج رحیم ارباب. ماههههه ماهههههههه. من یه عصب کشی وحشتناک داشتم که خیلی از دکترا به سختی زیر بارش می رفتن. رفتم پیشش این قدر مهربون و خوب باهام رفتار کرد که نگو. بعد هم از بس خوب بود یه دندون عقل پیشش کشیدم که هیچی نفهمیدم. تا اخم می کردم می گفت حالا یه کاری می کنم که اخمت باز بشه قرار نیس هر کی رفت دندونپزشکی بعدش بره اخمش رو بتاکس کنه.

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
من پین تو دندونم هست باید خارج کنم چندجا رفتم انجام نمیدن بنظرتون اونجا امکاناتشودارن؟

بله فکر کنم چون تخصصیه دکتر هم زیاد داره کلا من راضی بودم از کلینیک ش

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی