2777
2789

دوستان من دختر خالم کنکوریه به پیشنهاد همین کاربرا رفت شجاعی خوند وخیلی تعریفشو کردن گفتن کع برا کنکور عالی ترینه

الان زیاد پراکنده درس میده میگه سختمه از یه طرفم میترسه میگه نکنه یحیوی ببینم خوب نباشه وهمش استرس داره 

الان به نظرتون شجاعی وببینه یا یحیوی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه ولی آروم درس میده

من خوشم نیومد ولی سطح درس دادنش عالیه از صفر میگه 

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

برا کنکور میشه نتجیه گرفت ازش میگه شجاعی نمیفهمم زیاد

آره صددرصد

شجاعی از سطح بالا شروع میکنه درس دادن ولی از صفر میگه

چون فیزیکو باید از سخت شروع کنی تا برسی به سختتر

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

شجاعی یا یحیوی؟

یحیوی

حرکت شناسی رو فقط با شجاعی میشه فهمید بنظرم حالا فارغ از تدریس خوبش تو بقیه فصلا

به دخترخالت بگو کسی ک کنکوریه اوضاش همینه

هممون همینیم مدام باید از دهم بپریم دوازدهم بعد یازدهم و ...

بهش بگو مسئله غیرطبیعی نیس و انقد دبیر عوض نکنه اینجوری فقط جامیمونه

شجاعی خیلیی پایه درس میده مناسب کنکور نیستکلاس حضوری بره خیلی بهتر کمکش میکنه

اتفاقا سطح سوالاش از اسون رو به سخته

من ازمونایی ک میدم تا حالا ندیدم سوالی بیاد ک فراتر از آموزشای شجاعی باشه