یه خانومس به اصطلاح دکتر ، نگین خسروی هست تو شاهین شهر مطب رادیولوژی داره و بهارستان پیش دکتر برازنده کار میکنه برای من و یکی از مراجعه کننده های دیگه عصب کشی کرده بود که بعد از چند ماه و یک سال دندون دچار مشکل شده .
یعنی اینقدر ناشیه که بدون چک کردن پرونده بی حسی رو به یه سمت دیگه میزنه و عشق تراش دندون که مشخص نبود دنبال چی بوده دندونم پرفوریشن شده و باید اکسترکت کنم و بکشمش.
اینقدر بی حوصله و عجله ای کار میکنه که فقط آسیب میزنه و فایل رو داخل کانال شکست و جای اینکه اشتباهشون رو قبول کنن میگن حوادث عادی دندونپزشکیه و مسیولیت این خراب کاری رو قبول نکردن. مجوز فعالیت تو مطب برازنده رو ندارن و واسه دست گرمی و راه افتادن اونجا کار میکنن گفتم که حداقل مطب شلوغه گول کیفیت کار خوب رو نخورید چون این خانوم هیچی بارش نیست مدیریت همزمان سه یونیت رو نداره گند میزنه و بعدش استرس میگیره شروع میکنه دروغ گفتن که پوسیدگی دندان بوده و بعد خراب کاری پاس میدن به برازنده .تخصص رادیولوژی رو داره ولی قبل از شروع کار گرافی رو بادقت نمیبینه که وضعیت ریشه رو در نظر بگیره فقط سریع دست به کار میشه تموم کنه بره بیمار بعدی.
مطب شلوغ فقط به پول اهمیت میدن تا کیفیت بالای کار.