2777
2789
عنوان

دندانپزشک خوب در اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 70383 بازدید | 81 پست

من از همه نظر خانم دکتر شهیدی رو میپسندم ، هم قیمتشون مناسبه و هم مهربون هستند و با حوصله و هم تو مطبشون آرامش داشتم ، عالی بودند ، مطبشون نبش کوچه شماره ۱۶ خیابان ارباب هستش ، فقط قبل از اینکه بخوای برین بهتره  تماس بگیرین تا معطل نشین ، عالی بودند من که هیچی متوجه نشدم

من از همه نظر خانم دکتر شهیدی رو میپسندم ، هم قیمتشون مناسبه و هم مهربون هستند و با حوصله و هم تو مط ...

اسم خانم دکتر رو میدونید؟

توی سایت دکتریاب یک خانم دکتر هست با نام دکتر مهتا شهیدی و ادرس رو زدن خیابان سجاد

https://doctor-yab.ir/Search/11968/دکتر-مهتا-شهیدی/

ایشون هستن؟ اگر بتونید یک دکتر دندانپزشک خوب توی اصفهان به من معرفی کنید ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم بالاخره پیش کی رفتید ؟؟؟به منم بگید اگر راضی بودید

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
سلام گلم بالاخره پیش کی رفتید ؟؟؟به منم بگید اگر راضی بودید

سلام عزیزم من پیش دکتر سید حمیدرضویان  خیابان چهارباغ بالا رفتم کارشون خیلی عالیه خلوت بود و اکثرا زیاد معطل نمی کرد فقط قیمتاشون یکم بالا بود اونم میگفت به خاطر موادیه که استفاده میکنیم

میشه هرکی امضامو دید برای اینکه زایمان راحتی داشته 

بچه ها یه دندون پزشک قلابی هست به اسم شهرزاد صادقیان مدرک جعلی دکترای حرفه ای گرفته اما بدون تخصص کار زیبایی میکنه لثمو سر کرد بدون اینکه بهم بگه ۷تا دندون فک بالارو تراشید وگفت تاپول ندی کارو تکمیل نمیکنم بلاهای خیلی بدی سرم اومده خواهش میکنم پخش کنید کسی گول منو نخوره

یه خانومس به اصطلاح دکتر ، نگین خسروی هست تو شاهین شهر مطب رادیولوژی داره و بهارستان پیش دکتر برازنده کار میکنه برای من و یکی از مراجعه کننده های دیگه عصب کشی کرده بود که بعد از چند ماه و یک سال دندون دچار مشکل شده .

یعنی اینقدر ناشیه که بدون چک کردن پرونده بی حسی رو به یه سمت دیگه میزنه و عشق تراش دندون  که مشخص نبود دنبال چی بوده دندونم پرفوریشن شده و باید اکسترکت کنم و بکشمش.

اینقدر بی حوصله و عجله ای کار می‌کنه که فقط آسیب میزنه و فایل رو داخل کانال شکست و جای اینکه اشتباهشون رو قبول کنن میگن حوادث عادی دندونپزشکیه و مسیولیت این خراب کاری رو قبول نکردن. مجوز فعالیت تو مطب برازنده رو ندارن و واسه دست گرمی و راه افتادن اونجا کار میکنن گفتم که حداقل مطب شلوغه گول کیفیت کار خوب رو نخورید چون این خانوم هیچی بارش نیست مدیریت همزمان سه یونیت رو نداره گند میزنه و بعدش استرس میگیره شروع می‌کنه دروغ گفتن که پوسیدگی دندان بوده  و بعد خراب کاری پاس میدن به برازنده  .تخصص رادیولوژی رو داره ولی قبل از شروع کار گرافی رو بادقت نمی‌بینه که وضعیت ریشه رو در نظر بگیره فقط سریع دست به کار میشه تموم کنه بره بیمار بعدی.

مطب شلوغ فقط به پول اهمیت میدن تا کیفیت بالای کار.

سلام دوستان 

من رفتم پیش دکتر وحید توسلی دندانهایم را کشیدم که جاش دندان بگذارم ایشان قبل از اینکه دندانها را جایگزین کنه از من خواست که تسویه کامل کنم من مخالفت کردم ایشان‌با اینکه کار دندان من نا تمام بود مرا از مطب بیرون کردند و نه عکس دندان ونه فا کتور هزینه ها را به من ندادند که از بیمه ام استفاده کنم .بااینکه بیماری خاص دارم ومخارج درمان من بالاست 

من اصلا ایشان را توصیه نمی کنم . 

کلینیک دندانپزشکی زهرای مرضیه، خانم دکتر گناز صیرفیان بسیار عالی هستم. من پیششون عصب کشی ،پرکردن ، زیبایی انجام دادم عالی بودن و دلسوز و تشخیص های خاص، مثلا من نمی دونستم چرا هر سال ۳ الی ۴ تا پرکردگی بهم میخوره، بدون اینکه از سابقه من خبر داشته باشن پرسیدن مشکل معده داری!!! و بالاخره فهمیدم به خاطر گاز معده ست با اینکه در حد رفلکس خاموشه 

و چند مورد دیگر

هرچی از مهارت اخلاق و وجدان کاری شون بگم کن گفتم

تعرفه زهرای مرضیه الان برای عصب کشی از ۶۰۰ تومن تا یه تومنه

سعی میکنم عکس از تعرفه بزارم

ایمپلنت هم ۷.۵ با مواد کره ای