گلم اینترنتی نوبت بگیر برو نهایتش یک ساعت معطل میشی که تو مطب باشی معطل میشی بعدازظهرها بینارستان نسبتابه صبح خلوتهداین دکترم ظهرهاهست فقط
پسرم تو چهارماهگی گفتن رفلاکس رانتیدین دادم تا چندوق ت اما دایمانمیدادم بخاطر کلیه اش دکترمیبردم گفت سرشوبرمیگردونه عقب ببر گوارش رفلاکس داره خلاصه بردم دکتر بعدتحقیق اینا از ی دکتر که ازصداسیمااومده بودن برا فیلم برداری ازدکتر منم بردم پیشش یه دارو اسمش فراموش کردم اشتباه نکنم لانسپراوزول بود دادمدوبار استفراغ جهنده کرد منم ندادم دیگه یسزی دیگه بردم پیش یه دکتردیگه اسمش یادم نیست خلاصه بعد ملی رزیدنت معاینه کنه دکترمعاینه کنه گفتن الرژی داره خلاصه شیر خشک مخصوص داد درضمن من خودم شیرمیدم هم کمکی شیرهشک میدادم از بچگی که الان شیرخودمومیخوره کلا بعدش اس امپرازول داد بابدبختی پیداکردم اماخارحی شوبارژیم مخصوص داد منم کلی ناراحت بعدپانزده روزداروندادم گفتم ببرم پیش یکی دیگه از دکترش خوشم نیومد تابردم پیش نقی دارا اونم همکار اقامون گفت گفت منم دوتاپسرمومیبرم پیشش خلاصه رفتیم و نگاه کرد وتوضیح دادمو...گفت اشتباه کردید بچتون سالمه رفلاکس نداره الرژی نذاره فقط به زورغذامیدید از پرخوری اینجوری شده اخه خیلی عق میزد گفتم مدفوع خونی ذاره گفت شیرخشکشو فطع کن من کردم درست شد الان پسرم راحت شده خداوکیلی اما چند کتر ببر اشتباه منو نکن اشتباه دارودادم به بچه ام