2777
2789
عنوان

مامانا کمک😢

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 52 پست
باشه عزیزم ممنون گلم دیگه چیا نباید بخورم؟

حبوبات پیلز و سیر و فلفل توغذا

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
تهرانی گلم بیمارستان مفید دکتر نقی دارا فوق العاده خوبه منم پسرمو میبرم پیشش ماهی یکبار عالی من از ا ...

مرسی عزیز دلم اخه میترسم برم بیمارستان شلوغ باشه.ببخشید عزیزم مشکل مسر شما رفلاکس بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیز دلم اخه میترسم برم بیمارستان شلوغ باشه.ببخشید عزیزم مشکل مسر شما رفلاکس بود

گلم اینترنتی نوبت بگیر برو نهایتش یک ساعت معطل میشی که تو مطب باشی معطل میشی بعدازظهرها بینارستان نسبتابه صبح خلوتهداین دکترم ظهرهاهست فقط 

پسرم تو چهارماهگی گفتن رفلاکس رانتیدین دادم تا چندوق ت اما دایمانمیدادم بخاطر کلیه اش دکترمیبردم گفت سرشوبرمیگردونه عقب ببر گوارش رفلاکس داره خلاصه بردم دکتر بعدتحقیق اینا از  ی دکتر که ازصداسیمااومده بودن برا فیلم برداری ازدکتر منم بردم پیشش یه دارو اسمش فراموش کردم اشتباه نکنم لانسپراوزول بود دادمدوبار استفراغ جهنده کرد منم ندادم دیگه یسزی دیگه بردم پیش یه دکتردیگه اسمش یادم نیست خلاصه بعد ملی رزیدنت معاینه کنه دکترمعاینه کنه گفتن الرژی داره خلاصه شیر خشک مخصوص داد درضمن من خودم شیرمیدم هم کمکی شیرهشک میدادم از بچگی که الان شیرخودمومیخوره کلا بعدش اس امپرازول داد بابدبختی پیداکردم اماخارحی شوبارژیم مخصوص داد منم کلی ناراحت بعدپانزده روزداروندادم گفتم ببرم پیش یکی دیگه از دکترش خوشم نیومد تابردم پیش نقی دارا اونم همکار اقامون گفت گفت منم دوتاپسرمومیبرم پیشش خلاصه رفتیم و نگاه کرد وتوضیح دادمو...گفت اشتباه کردید بچتون سالمه رفلاکس نداره الرژی نذاره فقط به زورغذامیدید از پرخوری اینجوری شده اخه خیلی عق میزد گفتم مدفوع خونی ذاره گفت شیرخشکشو فطع کن من کردم درست شد الان پسرم راحت شده خداوکیلی اما چند کتر ببر اشتباه منو نکن اشتباه دارودادم به بچه ام

گلم اینترنتی نوبت بگیر برو نهایتش یک ساعت معطل میشی که تو مطب باشی معطل میشی بعدازظهرها بینارستان نس ...

عزیز دلم مرسی که وقتتو گذاشتی.اینترنتی بلد نیستم تلفنی وقت میدن؟عزیزم بچه من 6ماهشه خداوکیلی اصلا شیر نمیخوره اونی هم که میخوره بالا میاره فقط 30 سی سی میخوره بنظر شماباداروخوب میشه اخه نکسیوم رانیتیدین بهش دادم خوب نشد اشتهاش بازم کم بود

عزیز دلم مرسی که وقتتو گذاشتی.اینترنتی بلد نیستم تلفنی وقت میدن؟عزیزم بچه من 6ماهشه خداوکیلی اصلا شی ...

تلفنی وقتم میده فک کنم اما شوهرم اینترنتی میخره راحت تره تو گوگل بزنی میاره عزیزم نوبت ذهی بیمارستان مفید نیاره 

پسرگلت 6ماهگی چقدر شیر میخورد

من ز بد تولد کمکی دادم پسر من میخورد امااندازشویادم نیست من مثلا 60تادرست نیکردم میدیذم میخاد ازدوباره درست میکردم یا ی ساعت دیگه ازدوباره میدادم 

شاید شیر خشکش بهش نمیسازه شیرشوعوض کن یبار 

اره ولی اصلا نمیخوره نمیدونم چرا وقتی شیشه پستونک میکنم دهنش اوق میرنه

بنظرم شیرشوعوض کن شاید سنگین براش وزنش چطوره نکه گفته وزن گیری باشه قبلاچطوربود شیشه شیر شبیه نوک سینه مادرباشه بهتره من اونت خریدم بعد مارک چیکو خریدم توسیسمونی وی بود که. نخورد اون مارک و

بنظرم شیرشوعوض کن شاید سنگین براش وزنش چطوره نکه گفته وزن گیری باشه قبلاچطوربود شیشه شیر شبیه نوک سی ...

بی بی لند میدم وزنش ماهی 100گرم یا200گرم بیشتر اضاف نمیکنه کاری به شیشه نداره اول که نمیخوره بعد که به زور بهش میدم همش بالا میاره یا اوق میزنه والا دیونه سدم

بی بی لند میدم وزنش ماهی 100گرم یا200گرم بیشتر اضاف نمیکنه کاری به شیشه نداره اول که نمیخوره بعد که ...

فداتشم ب دکترش بگو من احساس میکنم شیرخشک عوض کنی بهتره کم کم غذای کمکی بدی راحت ترمیشی توطول روز کمترشیرمیدی دندون درنمیاره بی اشتهایی ب دتدونم ربط داره اقعابهشت زیرپای مادرانه خداخفظش کنه غذای کمکی میدی ؟فاصله شیردهی روزیادکن گشنه نگهش دار شایدبهتربخوره