2777
2789
عنوان

مامانا کمک😢

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 52 پست
حتما برو دکتر چیزی نیست رفلاکسه ولی ببر م وزن کم نکنه

ممنون 🌹

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتي شير ميدي و وقتي شير خورد بدنش بازمين زاويه داشته باشه  روي سطح شبيدار بخوابونش

🌹ممنون عزیزم

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹
حتما ببرش دكتر....و اگه نتونستي ببري ....پدي لاكت داروي رفلاكسه

ممنون عزیزم

😭تا صبح بشه که من میمیرم

خدانکنه گلم. درکت میکنم خواهری بچه اول اینجوریه مال من چهارده ماهشه 

یادم رفت بگم قدم نورسیده مبارک 

شماره دکترشوبگیرتو مواقعه ضروری بهش زنگ یا اس بده اینجوری بهتره تاموقعه مطب راهنمایی دقیق ترمیشی یسری پسرمتم اسهال شده بود توده ماهگی تا ببرم دکتر توپیام نسخه دادخریدم دادم خوب شد 

تجربه من میگه اسهال از چیز عفونی میاد بعضی بچه ها ابکی تر نسبت به بقیه مدفوع میکنن 

چیز خاصی نخوردم عزیزم علایم چی هست؟

شیرو لبنیاتیچیزی نخکردی؟شکلات شیرینی هر چیزی ک شیر توشه؟

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
خدانکنه گلم. درکت میکنم خواهری بچه اول اینجوریه مال من چهارده ماهشه  یادم رفت بگم قدم نورسیده ...

ممنون عزیزم❤🌹

شیرو لبنیاتیچیزی نخکردی؟شکلات شیرینی هر چیزی ک شیر توشه؟

دیروز ماست خوردم😢

دیروز ماست خوردم😢

دیگه نخور.گوشت گاوم همینطور.شیبدار ب پهلو بخوابونش

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
دیگه نخور.گوشت گاوم همینطور.شیبدار ب پهلو بخوابونش

باشه عزیزم ممنون گلم دیگه چیا نباید بخورم؟

عزیزم دکترگوارش اطفال سراغ نداری بخدا بچم 6ساعتی 30سیسی شیر میخوره بالا میاره

تهرانی گلم بیمارستان مفید دکتر نقی دارا فوق العاده خوبه منم پسرمو میبرم پیشش ماهی یکبار عالی من از این همه دکتر فقط ازاین جواب گرفتم بخدا الکی تز نمیدم من رو پسرم بی نهایت حساسم اما این عالی بعدازظعر هاهم هست بهت قول میدم یه بارببزی دایما میری پیشش