2777
2789
عنوان

شوهرِ آشغال جمع کن

| مشاهده متن کامل بحث + 4414 بازدید | 162 پست

شوهر منم فنیه همش پیچو مهره و قطعه برقی و خیلی چیزایه دیگه جمع میکنه جالبه من میگم آشغال ولی بدم میبینم به کارش میاد

آموزش بورسبه صورت مبتدی و با زبان ساده در این کانال لینک:navasanbazrexa@ همراه با تحلیل

وقتي نيست قوطي و اين جور اشغالارو ببر بنداز شايد يادش رفته باشه اگه پرسيدم اظهار بي اطلاعي كن😐

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم شیش سالشه نمیزاره هیچی ازش دور بریزم. چند روزه منتظرم بره جایی کلی وسیله هاشو یواشکی بریزم دور. حتی برگه کنده شده کتاب داستانشم نگه میداره

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

تو زندگی اینجور یاد گرفته

خانواده شوهر من اینطوری ان

عیدا همه چیو برمیدارن،زیرشو تمیز میکنن باز میذارن همونجا

حتی اگه یه کیسه پر از باتری خالی و لوله خودکار خالی داشته باشن!

تو دید اونا خونه تکونی ینی این

کلا هیچی دور نمیریزن

شوهر من 100 تا شلوار داره همه از خشتک پاره!میگه یه وقت به کار میاد

دوسشون دارم!

چون تو کودکی مامانش پوشکشو دیر به دیر عوض میکرده روانشناسا میگن

جون خودت اینی که گفتیو با نام روانشناسی که مطرحش کرده مستند نشونمون بده 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
پسر منم شیش سالشه نمیزاره هیچی ازش دور بریزم. چند روزه منتظرم بره جایی کلی وسیله هاشو یواشکی بریزم د ...

یهو نریز بش شوک عصبی وارد میشع کم کم ازشون  کم کن لطفاااا

زدم تو گوش مشکلات زندگی😎رفت با بزرگترش بیاد😯