2777
2789
عنوان

فردا دیگ جدی جدی میرم محضر طلاق میگیرم بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی بایک بیمار روانی ک هم پارانویید داره هم وسواس فکری و علاقه ب درمان نداره.

خیلی سخته.

سخته ک تو همش ببریش مشاوره و دکتر اعصاب و اون فقط ب دکتر فحش بده.بگه این خره نمیفهمه.

و من چهار سال یواشکی بهش دارو میدادم.پودر میکردم تو غذاش میریختم اما بی فایده بود

هیچ راهی نمونده ک امتحان نکرده باشم

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
خانوما همچین میگین بچه ها چی میشن انگار که الان اون بچه ها خوشبختن..والا این زندگی چقدر ارزش داره مگ ...

والا اونام خدایی دارن شاید براشون بهتر باشه

فقط حیدر امیرالمومنین است😍😍
خانوما همچین میگین بچه ها چی میشن انگار که الان اون بچه ها خوشبختن..والا این زندگی چقدر ارزش داره مگ ...

همون 

انگار تو اون زندگی خیلی خوشبختن

اشک که بی دلیل بیاد ، اشک دلتنگی نیست ، اشک بی کسیه .....
برا بچه ها پدر خوبی بود؟

بد نبود ب هرحال پدرشونه.

الان یک ماهه ک پیشش هستن

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
کاش قبل از دنیا اومدن بچه هات از شرش راحت میشدی😔

من همون ماه اول ک ازدواج کردم باردارشدم