2777
2789
ببخشيد زياد شد،خواستم همشو يجا بگم.من خيلي ميترسم

عزیزم بچه ها پاکن بعضیام چشم سومشون کارمیکنه ببرش دعانویس حتمان

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزيزم.٣ سالو ١٠ ماهشه.هميشه پيش خودمه

پس خواب دیده یا کارتن ترسناک دیده.اگه سی دی ترسناک داره بنداز دور پسرم یه دونه داشت روانیمون کرده بود ...گم و گور کردم سی دی رو راحت شدم همش میترسید

شاید فیلمی چیزی دیده

نه مطمئنم.آخه من خيلي خساسم رو اين چيزا كه ختما بونامه هاي مناسب سنشو ببينه

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

نمیدونم راسته یا نه .....ولی فک کنم‌از بس تخیل میکنن و از جیزی از قبل ترسیده باشن ....پسر منم یبار م ...

پسر منم   یه بار خواب بود بیدارش د چشاش باز بودا ولی   انگار کسی تو خواب راه میره هی  تو  اتاقا میرف و چیزی میگف  هی میگفتم چی شده  هی برای خودش ی چیزی تکرار میکرد  خیییلی ترسیدم   دیگه بعدش رف خوابید   

من دختر دومی الان ۱۳ سالشه کوچیک بود باهاشون حرف میزد چند سال خبری ازشون نبود  ولی باز چند ماهی هست دارن خودشون رو نشون میدن و دخترم ترسیده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
عزیزم چند سالشه  اینا ساخته ذهنشه  منم بچه بود همیشه یه ادمک سفید میدیدم قشنگ یادمه خونم ...

خدا كنه همينطور باشه عزيزم

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

ببرش روانشناس حتمااااااا عزیزم جدی بگیر و پشت گوش ننداز

موافقم

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
من دختر دومی الان ۱۳ سالشه کوچیک بود باهاشون حرف میزد چند سال خبری ازشون نبود  ولی باز چند ماهی ...

از کی خبری نبود؟😶

از آدم دروغــــگو نپرس چرا دروغ گفتـــی،چون بایه دروغ دیگـــه قانعت میکنه😊
دخترت چند سالشه؟ بچه ها دروغ بلد نیستن

دخترم اصلا بچه ي دروغگويي نيست.اصلا.اخلاقشو ميدونم