2777
2789

وای چه ترسناک 

کاهش وزن برای بارداری هر چه زودتر 🤕وزن العانم ۷۴و۵۰۰ ..وزن هدف اول ۷۰ ...هدف دوم ۶۸ ...هدف سوم ۶۵ ،یه دعای خیر هم جهت نینی دارشدنمون بکنید شاید خدا به دعای شما کمکمون کرد 😘 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من ۴ سالشه پارسال که سه سالش بود از این چیزا زیاد می‌گفت حتی می‌گفت اسمش غلامه یه بار رو صورتش جای چنگ افتاده بود می‌گفت غلام زده نمی‌دونم واقعا چیزی بود یا نه ولی الان یه ساله خیلی کمتر ازش حرف میزنه

ببرش روانشناس بچه ات احتمالا از یه چیزی ترسیده شایدم کسی چیزی بهش گفته که ترسوندتش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

پسر منم کوچیک بود همش تو خواب این شکلی میشد ...خیلی روزای وحشتناکی بود ...همش میگفت بگو برن دارن میان منو بخورن ...پسرم شکل گرگ و حیوون میدید ....رفتم پیش یکی که قران باز میکنه ..ی دعا داد گفت بزار تو بالشتش و آب که تنشو بشورم ... گفت تا ۴۰ روز جواب میگیری خدا روشکر تا دوهفته دیگه خوب خوب شد .......و اشتباهم این بود اون دعا تو بالشتش بود منم یادم رفت فروختمش

لعنت ب جهانِ تا اَبد غم بودن
الان داری میگی من دستام میلرزه چند سالشه این دخترت ...

٣ سالو ١٠ ماه.بخدا خودم اصلا نميتونم بخوابم شبا اصلا

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

چند سالشه??

هفت جای خونه ایت الکرسی رو رو کاغذ ابی بنویس و بزن 

موقع اذان و قران تلویزیون رو روشن کن توی خونه صداش بلند باشه 

دیگه قران هم زیاد بخون

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
وای منم ترسیدم کاش عنوان میزدی ترسوهانیان😢😭😖

حواسم نبود عزيزم

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏