حدود ٢ ماه پيش بود دخترم ساعت ٤ صبح از خوا بيدار شد و گفت بازي كنيمو اينا.باز ساعت ٦ صبح بود خوتبش گرفت داشتم ميخوابوندم يهويي داد ميزد ميگفت بگو برن مامان، بگو از خونمون برن تورو خدا.تمام مدتيم كه داشت ميگفت اينارو به سقف آشپزخونه كه پشت من بود نگاه ميكرد، هرچي بهش ميگفتم ماماني هيچي نيس بخدا.ميگفت نه اونجان شبيه پلاستيك مشكين همشون.منكه اونشب مردم از ترس ديگه.تا خوده صبح قرآن خوندم بالا سرش.باز ديروز برده بودمش دستشويي داشتم ميشستمش يهو خودشو جمع كرد گفتم چي شد گفت هيچي باز اون آقاهه اومد.گفتم كي گفت اون آقاهه كه كلاه سياه سرش ميكنه مياد هميشه اينجا.گفتم الان اينجاس گفت نه سايشه فقط😔😔😔😔😔😔😔
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
کاهش وزن برای بارداری هر چه زودتر 🤕وزن العانم ۷۴و۵۰۰ ..وزن هدف اول ۷۰ ...هدف دوم ۶۸ ...هدف سوم ۶۵ ،یه دعای خیر هم جهت نینی دارشدنمون بکنید شاید خدا به دعای شما کمکمون کرد 😘
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر من ۴ سالشه پارسال که سه سالش بود از این چیزا زیاد میگفت حتی میگفت اسمش غلامه یه بار رو صورتش جای چنگ افتاده بود میگفت غلام زده نمیدونم واقعا چیزی بود یا نه ولی الان یه ساله خیلی کمتر ازش حرف میزنه
پسر منم کوچیک بود همش تو خواب این شکلی میشد ...خیلی روزای وحشتناکی بود ...همش میگفت بگو برن دارن میان منو بخورن ...پسرم شکل گرگ و حیوون میدید ....رفتم پیش یکی که قران باز میکنه ..ی دعا داد گفت بزار تو بالشتش و آب که تنشو بشورم ... گفت تا ۴۰ روز جواب میگیری خدا روشکر تا دوهفته دیگه خوب خوب شد .......و اشتباهم این بود اون دعا تو بالشتش بود منم یادم رفت فروختمش
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
هفت جای خونه ایت الکرسی رو رو کاغذ ابی بنویس و بزن
موقع اذان و قران تلویزیون رو روشن کن توی خونه صداش بلند باشه
دیگه قران هم زیاد بخون
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹