2777
2789

حدود ٢ ماه پيش بود دخترم ساعت ٤ صبح از خوا بيدار شد و گفت بازي كنيمو اينا.باز ساعت ٦ صبح بود خوتبش گرفت داشتم ميخوابوندم يهويي داد ميزد ميگفت بگو برن مامان، بگو از خونمون برن تورو خدا.تمام مدتيم كه داشت ميگفت اينارو به سقف آشپزخونه كه پشت من بود نگاه ميكرد، هرچي بهش ميگفتم ماماني هيچي نيس بخدا.ميگفت نه اونجان شبيه پلاستيك مشكين همشون.منكه اونشب مردم از ترس ديگه.تا خوده صبح قرآن خوندم بالا سرش.باز  ديروز برده بودمش دستشويي داشتم ميشستمش يهو خودشو جمع كرد گفتم چي شد گفت هيچي باز اون آقاهه اومد.گفتم كي گفت اون آقاهه كه كلاه سياه سرش ميكنه مياد هميشه اينجا.گفتم الان اينجاس گفت نه سايشه فقط😔😔😔😔😔😔😔

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

ببخشيد زياد شد،خواستم همشو يجا بگم.من خيلي ميترسم

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😱😲😲😲😲😲😲😱😱😰😰😰😰

من این ماه مامان میشم انشالله 😍مطمعنم دخملم میاد تو دلم 😌😌😌این ماه منم تیکر بارداری میزنم.😅😅خاله های مهربون میشه صلوات بفرستین 🙏😘 دیدین گفتم این ماه مامان میشم 😍ممنونم خداجووونم ک این هدیه باارزشتو بهم دادی❤

عزیزم چند سالشه 

اینا ساخته ذهنشه 

منم بچه بود همیشه یه ادمک سفید میدیدم قشنگ یادمه خونمون قدیمی بود دسشویی تو حیاط بود عمیشه رو دیوار میدیدمش

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟