2777
2789
عنوان

تقابل مامانم و شوهرم منو کشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 37 پست
باشه بااینکه راه دوره ولی کاش زودتر مثلا یک هفته  بمونه اخه بیشتر شه یه موقع مادرزن داماد روشون ...

منم دلم میخواست کمتر میموند

کلا عنان زندگیم از دستم در میره اما هیچی نمیتونم بگم

اصلا دلم نمیاد

به زودی در این مکان تیکر بارداری من هم نصب خواهد شد   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی تو گوش شوهرت از تعریف هایی که مامانت ازش میکنه بگو اقلا باهاش خیلی مهربون شه به مامانتم همین طور

اره این حرف خوبیه... باشه عزیزم

ولی خیلی سخته 

خودمم مریضم خسته ام باید یکی مواظب خودم باشه 😢

امان از دست مامان ها ‌. اخه باید بفهمن که وقتی بااون خوب ومحترم رفتار کنه فیدبک اصلیش رو تو دریافت م ...

مامان من اصلا از این درک ها نداره😢😢😢

بارها و بارها گفتم بهش اما.. 

از دست شوهرمم حرص میخورم میدونه مامانم حساسه باز چنین کارایی میکنه اخه مامانم هم کم حرف نمیزنه ماش ...

خب عزیزم در هررصورت شوهرت خیلی لجبازه ک میدونه مامانتون با چ حرکاتی حرصش میگیره همونو انجام میده 

من جا مامانت بودم  ی روز دو روز بیشتر نمیموندم 

خب عزیزم در هررصورت شوهرت خیلی لجبازه ک میدونه مامانتون با چ حرکاتی حرصش میگیره همونو انجام میده&nbs ...

شوهرم لج نمیکنه گیج میزنه یادش میره 😭😭

از دستشون دیوونه شدم

من قبلا هم یبار ازدواج کردم مامانم با قبلی از اینم بدتر بودن