2777
2789

سلام شوهرم گذاشته با دوستش فعلا ک خدا رو شکر سود کردن اما خب خیلی کمه مبلغه سود

باید اشنا باشی با بورس و اوایل سهم اولیه بخری فقط تا دستت راه بیفته اینک چنتا دوست ک چندساله تو بورسن داشته باشیم مهمه  ک بهت سیگنال بدن بگن چی بخری 

ما چندییین سهم گرفتیم اپا یکیش ک دوست همسرم معرفی کرد واقعا سوووود داد کاش کل سرمایمون رو همون میخریدیم الان دوبرابر شده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من الان رفتم کد و اینا گرفتم بلد نیستم    

منن بلد نیستم /:

متاهلی؟ اگ میخوای شماره دوست شوهرمو بدم بگم چند روزی کمکت کنه راه بیفتی 😐البته بسیار اقای خوب و با شخصیتیه یا میتونمم خودم بپرسم سوالاتو بگو ازش بپرسم 

آخه من الان رفتم کد و اینا گرفتم بلد نیستم    

من دوساله میخوام برم گد بگیرم مدارکشم اماده اس اما نشده ...

تا اینک شوهرم گرفت و شروع کرد 

منم حتما میگیرم 

شنیدم کلاسای رایگان داره تو نرفتی؟؟؟ از هر کجا کد گرفتی اولش راهنماییت میکنن دیگ

من هم الان رفتم فرم و اینا پرکردم گفت کد میاد ب ایمیلت ولی هیچی ک بلد نیستم

خب هیچ نرم افزاری نگفت نصب کنی؟ کدوم کارگزاری هستی؟؟؟ توی تل گرام سرچ کن کانال و گروه اموزشی پیدا میشه همینجام چنتا خانوم بودن حرفه ای بلد بودن تاپیک بزن شاید انلاین بودن اومدن