2777
2789
عنوان

کاش عین بقیه صبر کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 111 پست
اح بابا😠بگو همینه که هست

خانوادمم پشت شوهرمن چون  اعتقاد دارن ک زن بااااید فقط عین کوزت کار کنه....

حق نداره گوشی بگیره دستش

حق نداره بره جایی

یبار ب مادرم گفتم بچهام خیلی اذیتم میکنن گف پس چرا شوهر کردنو بلد بوووودی اما بچه داری رو بلد نیستتتتیییی

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادمم پشت شوهرمن چون  اعتقاد دارن ک زن بااااید فقط عین کوزت کار کنه.... حق نداره گوشی بگیره ...

بگو بچه من تنها نیست بچه دوتامونه من زاییدم وشیر دادم تربیت رو دیگه تنهایی نیستم شرمنده

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 
حالا ببخشید جسارت به همه مجردا نشه بعضی مجردا له له میزنن براشوهرکه حاضرن گند بزنن به زندگی بقیه

اره...کاش جاشون بودم...

با اینکه از خانوادم فرار کردم به شوهرم

اما بازم کاش منت میزاشتن سرم اما مجرد بودم

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
اره...کاش جاشون بودم... با اینکه از خانوادم فرار کردم به شوهرم اما بازم کاش منت میزاشتن سرم اما مج ...

پدرمادر منت کنن بهتراز اینه شوهر منت کنه

وای خواهر من بچه نداشتم مربی مهدبودم چون رشتم مدیریت بود وای نگم برات هر روز سرماخوردگیای شدید داشتم ...

پسرم ناخوناشو میجوئه اینقد نگرانشم از طرفیم نمیتونم کار نکنم شغل شوهرم فصلیه فقط تابستون دو ماه نهایتش مجبورم کار کنم دستمون جلو کسی دراز نشه دوس دارم ببرمش مهد میترسم حالش بدتر شه خیلی به باباش وابستهه از یه پسره میترسه روبرو خونمونه برا همین اینجوری شد بچم

پسرم ناخوناشو میجوئه اینقد نگرانشم از طرفیم نمیتونم کار نکنم شغل شوهرم فصلیه فقط تابستون دو ماه نهای ...

عزیزم حتمآ ببرش مشاوره،آخی بعضی بچه ها تو مهد ازترس ازچیزی جیش میکردن شلوارشون

پسرم ناخوناشو میجوئه اینقد نگرانشم از طرفیم نمیتونم کار نکنم شغل شوهرم فصلیه فقط تابستون دو ماه نهای ...

بعدم مهدباید گاهی گاهی بره چون خسته نمیشه پیش دبستانی اذیت میشه اگه دائم برع