2777
2789

عزیزم منم حال تورو دارم فقط دوست دارم یکی باهام حرف بزنه تا برای چنددقیقه هم که شده آروم بشم اما واسه هر کسی که میگم چه حالی دارم بهم میخندن هیچ کس نمیتونه درکم کنه.شبا خواب ندارم ترس از مرگ دارم همش فکر میکنم بیماری دارم وااااااای خیلی حس بدیه

عزیزم منم حال تورو دارم فقط دوست دارم یکی باهام حرف بزنه تا برای چنددقیقه هم که شده آروم بشم اما واس ...

منم دقیقا همینم بدبختی اینه که اصلا نمیتونم امیدوار باشم بعضی وقتها فک میکنم ولش کن بذار بمیرم بعد به دخترم نگاه میکنم و کلی گریه میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم واسه دخترم خیلی ناراحت میشم.من بعضی وقتا انقدرررر حالم بد میشه پا میشم یهو گریه میکنم میگم نفسم بالا نمیاد منو ببرید دکتر.شاید باورت نشه اما انقدر زیاد رفتم دکتر که دفترچه بیمه تموم شد گفتن زیاد استفاده کردی تا یکماه دیگه نمیدیم.جالبه هر دکتری هم که رفتم بهم گفتن چیزیت نیست فقط استرس داری و واسم آرام بخش تزریق میکردن.اما آرامش من فقط چند ساعته باز دوباره حال بد میاد سراغم.اطرافیانم دیگه کلافه شدم یا میخندن بهم یا دیگه حوصلمو ندارن هیچکس نمیفهمه چه حالی دارم.بیشتر از همه خودم دارم عذاب میکشم.اما چند روزه دارم به خودم کمک میکنم چون فهمیدم که هیچکس جز خودم نمیتونه حالمو خول کنه.تا احساس میکنم حس و حال بد داره میاد تو سرم زودی خودمو سرگرم میکنم زنگ میزنم با مامانم حرف میزنم فیلم نگاه میکنم قرآن میخونم خلاصه هر کاری میکنم که فکر بهم غلبه نکنه.تنهایی خیلی بده هرچی دورم شلوغ تر باشه احساس بهتری دارم.الان که دیدم یه نفر همدرد خودم دارم و دارم باهات حرف میزنم خیلی بهم آرامش میده

آره منم واسه دخترم خیلی ناراحت میشم.من بعضی وقتا انقدرررر حالم بد میشه پا میشم یهو گریه میکنم میگم ن ...

من امشب رفتم حیاط و انقدر به خدا التماس کردم که حالمو بهتر کنه ازش یه نشونه خواستم که امشب یه کم حالم بهتر بشه منم واقعا با شما که حرف زدم خیلی بهتر شدم واقعا راست میگی خودمون باید به خودمون کمک کنیم ولی قبول کن واقعا حس بدیه خدا نصیب نکنه من بعضی وقتها قاطی میکنم نمیدونم خوبم بدم چمه اصلا

توکل بخدا.ایشالا که زودتر خوب بشیم و دشمن آدم هم این حالی نشه😊

ببین اگه نماز میخونی این دعارو بخون دعای طول عمر بعد از نمازه خیییییلی آرامش میده برای منم دعا کن حالم زودتر خوب بشه واقعا عذاب میکشم