2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر نمی تونه بگه . میشه الزام به تنظیم سند رو از دادگاه خواست . البته باید دید در قولنامه چی نوشته ش ...

پول ک هرچی قرارمون بوده سروقتش گرفته ی حق فسخ بوده ۲۰میلیون میگ خونم گرونتر شده دلیلش اینه خودم پیدانمیکنم ارزون دادم وکیل گرفته خب من واقعا ندارم😭

خیالت راحت باشه نمی تونه فسخ کنه . البته دادگاه ارجاع میده به کارشناس با هزینه اونا تا ملک رو با توجه به قیمت زمان خرید ارزیابی می کنه اگر تفاوت قیمت قابل توجه باشه دادگاه فسخ رو می پذیره . تقریبا ۹۹ درصد از دعواهای فسخ رد میشن و نتیجه ایی ندارند

خداازدهنتون بشنوه چون من واقعا ندارم وکیلم بگیرم

در قولنامه معمولا می نویسند (( اسقاط کافه خیارات از جمله خیار غبن  )) . وکیل ایشون احتمالا بگن خیار غبن اسقاط شده ولی خیار غبن فاحش و افحش ساقط نشده است . همه اینا توسط کارشناس ارزیابی میشه . 

در هر صورت به کارشناس ارجاع داده میشه . اگر تفاوت قیمت قابل چشم پوشی باشه دادگاه اعتنا نمی کنه مثلا ۱۰۰ م فروخته ولی قیمت بازار ۱۱۰ بوده اما اگر نصف قیمت فروخته باشه قابل اعتنا است