2777
2789
عنوان

دااارم دیووونه میشم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 43 پست
بهش بگو اگر از یکی بشنوه خیلی بد میشه ولی نگو صیغه بودیم، من قبل شوهرم نامزد کردم فقط ۱ روز انگشتر د ...

واییی خیلیییی بده دارم دیووونه میشم شرایط روحی خوبی ندارم چطوری بااین موضوع کنار امدی؟؟؟ ولی خوب ما هیچ کس جز خونواده خودم خبر نداره که نامزدی بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییی خیلیییی بده دارم دیووونه میشم شرایط روحی خوبی ندارم چطوری بااین موضوع کنار امدی؟؟؟ ولی خ ...

دست و پام یخ زد وقای فهمیدم مادرش بهش نگفته ک قبلا نامزد کردم اونم یک روز بود و فامیلای خودم بهمش زده بودن  و اومدن دوباره ب شوهرم رسوندن ک من نامزد داشتم میخواستن باز اینم بهم بزنن خیر ندیده ها

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

نتونستم بگم برام سخت بود تا از یکی فهمید اونم بهش دروغ گفتن ک ۶ماه نامزد بودم و کلی هم باهاش خوش گذروندم، همش دروغ 

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
 ولی الان همه چی خوبه خداروشکررر😍😍

اره خداروشکر خوبه همه چی ، نامزدت ادم منطقی و حرف گوش کن هست؟؟

منم قسمت بود ک مادرش بهش نگفت چون اگر بهش میگفت صددر هزار بهم میخورد ولی خدا نخواست بهم بخوره