خانمها من خیلی آدم استرسی هستم ، سر همه چیز چیز حرص میخورم ، زود عصبی میشم ، زود هول میکنم ، زیاد غصه میخورم ، وقتی کسایی رو میبینم که آروم و خونسرد هستن و نسبت به خیلی از مشکلات بی تفاوتن اونقدر به حالشون غبطه میخورم😢
ببین منم قبلا خیلی استرسی بودم تا یه مدت طولانی حدود چهار سال هیچ خبری رو دنبال نمیکردم چون اخبارو ک میبینی همش پر حادثه ناجوره .تو سایتا حتی همین سایتم تو تاپیکای غمگین نمیرفتم فیلم ناراحت کننده نمیدیدم .اینا باعث شد که کلا اروم و خونسرد بشم .
اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
خب دیگه کم کم عادت میکنی به سر شدن من دیگه واقعا سر شدم حتی یادم نمیاد اخرین بار کی گریه کردم
اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
من خیلی بدبختی کشیدم خییییلی ها ، از کودکی تا حالا. هرچقدر هم بگم نمیتونم حق مطلب رو ادا کنم ، ولی ن ...
چی بگم
ولی من رسیدم الان فقط میشینم نگاه میکنم عین خیالمم نیست هیچی بیشتر باید از نظر احساسی وقلب یخ بشی من که دست خودم نبود سرد شدن وبیخیال شدنم ولی خوب ازلولم ریاد استرس نداشتم چون همیشه خداپشتم بوده ونگرانی نداشتم همیشه میگفتم ته همه چی مرگه اگه هنوز نمردم پس به تهش نرسیدم یا اگه مثلا فلان اتفاق بیوفته فدای سرم مگه چی میخواد بشه یکم کارکنی روخودت وافکارت همه چی درست میشه