2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذاشتم برای نی نی یار ۵  چند روزه  اما اصلا تکون نخورده

نه تاپیک حذف جداست فقط روزی یه دونه حدف میکنه  و ساعت هایی هم که بازه رو اول تاپیک نوشته لینکشو الان واست میزارم

روش گذاشتن تاپیکت هم اینطوریه : [ جلو عنوان تاپیکت که موضوعش هست رو کلیک کن گزینه کپی رو بزن بعد برو تو تاپیک حذف قسمت نوشتن متن کلیک کن کپی پیس کن مال گوشی من باید گزینه الصاق رو بزنم بعد ارسالش کن ]

خواهش میکنم عزیزم اولش فکر کردم شاید روش گزاشتنشو بلد نباشی واست نوشتم بعدش دیدم خودتون نوشتین گزاشت ...

ممنونم عزیزم فقط زیاد وارد نیستم باید وارد ادرسی که گذاشتین بشم و بعد اینکارا رو انجام بدم مگه نه؟

بعد اینکه اینکارو انجام دادم اخر تاپیک خودم یه متن سبز رنگ میاد درست انجامش دادم یعنی

ممنونم عزیزم فقط زیاد وارد نیستم باید وارد ادرسی که گذاشتین بشم و بعد اینکارا رو انجام بدم مگه نه؟ ...

نه اول برو تو تاپیک خودت که میخوای حذفش کنی قسمت جلو عنوان که موصوعش هست رو کلیک کن و گزینه کپی بعد بیا تو تاپیک حذف و قسمت نوشتن متن رو کلیک و گزینه کپی پیس یا الصاق رو بزن و ارسال کن  فردا باز میکنن بزار