2777
2789

رفتم اوژانس سوختگی بیشتر از دو کف دست سوختگی درجه دو و سه داشتم کلا سطح وسیعی با آب جوش سوخته پرستار دوبار پانسمان کرد تا حالا 

دفعه اول آبله ها رو ترکوند دفعه دوم بخشی از پوست مرده که سیاه شده بود رو جدا کرد و بعد پانسمان گفت پس فردا باز بیا اما الان بیشتر پانسمان آبی زرد رنگ ازش زده بیرون چطور تا پس فردا صبر کنم

دارم شکنجه میشم کندن پوست مرده واقعا درد داره از اون طرف بازم باید برم بقیه اش رو برداره این آب زرد سوختگی طبیعیه؟

دیگه کشش این همه درد ندارم

روند خوب شدن همه سوختگیا این جوریه؟ نمیشه کار دیگه ای کرد؟

ببخشید طولانی شد ولی واقعا نیاز دارم یکی راهنماییم کنه

وااای چ سخت پرستارا چ جور میتونن این چیزا رو ببینن

خودمم وقتی پانسمان رو باز می کنم می بینم باورم نمیشه این این منم که این شکلی شدم خیلی جاش ترسناک شده😢 روی دیوار عکس عضو قطع شده و نحوه نگهداریش رو هم برای پیوند چسبونده بودن حالم بد میشه از محیط بیمارستان

کاش کسی میدونست چیزی درباره سوختگی راهنماییم می کرد😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم وقتی پانسمان رو باز می کنم می بینم باورم نمیشه این این منم که این شکلی شدم خیلی جاش ترسناک شده ...

آن شالله زودتر خوب شی 

منم شنیدم سوختگی زیاد باشه هر بار باید پوست بردارن 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست