2777
2789
عنوان

پلی کیستیک وچاقی

2276 بازدید | 68 پست

سلام توروخدا کمکم کنید کسی بوده زیادچاق باشه وپلی کیستیک باشه بچه دار بشه ممنون میشم جواب بدین 😭😭😭😭سه سال نیمه ازدواج کردم جلوگیری نداشتم همسرم سالمه دکترهم رفتم😢😢

😔5ساله توحسرتشم😔واسه مـ👧ـامــ👦ــان شدنـم🤰 میـشـه👨‍👩‍👧‍👦 یـه صـلـوات بـفـرستـیـن👶😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاغر شو تخمدونات فعال میشه

لاغرنمی تونم بشم همه کاری می کنم اگه لاغرهم می کنم بازم برمیگرده

😔5ساله توحسرتشم😔واسه مـ👧ـامــ👦ــان شدنـم🤰 میـشـه👨‍👩‍👧‍👦 یـه صـلـوات بـفـرستـیـن👶😢
تنها راهش همینه تنبلی تخمدون با اضافه وزن باعث کاهش باروری میشه باید اول وزنت کم بشه بعد دارو برای ف ...

برام دعاکنید😔

عزیزم ببین این چیزایی که میگم تا الآن مصرف کردی ؟ عرق فراسیون . دم کرده بومادران . دم کرده بابونه ...

سلام عزیزم عرق فراسیون تازه خریدم می خوام استفاده کنم دمنوش هارونه استفاده نکردم ویتاگنوس استفاده کردم اثری نداشت قرص گل مغربی نه تازه می شنوم ویتامین هابه چه دردی میخورن

سلام عزیزم عرق فراسیون تازه خریدم می خوام استفاده کنم دمنوش هارونه استفاده نکردم ویتاگنوس استفاده کر ...

منم تنبلی تخمدان دارم از وقتی که مجرد بودم

الآن ۳ ساله ازدواج کردم و یک سال و نیمه منتظرم دیگه خسته شدم از بس متفورمین و لتروزول و کلومیفن خوردم

این قرصا خیلی عوارض داره صورتم لاغر شد موهام کم شد دیگه خسته شدم از دکتر رفتن تا اینکه با یه ماما آشنا شدم که به طب سنتی هم آشنا بود اون خیلی راهنماییم کرد و گفت چه کارهایی انجام بدم

وقتی رفتم خونه دقیق بهت میگم

منم تنبلی تخمدان دارم از وقتی که مجرد بودم الآن ۳ ساله ازدواج کردم و یک سال و نیمه منتظرم دیگه خسته ...

اگه چاق نیستی قرص اووبوست بخورمطمئن باش نتیجه میگیری اگه ازنظرمالی مشکل نداری😊

من خیلی دکتر رفتم خیلی قرصا رو امتحان کردم ولی این نسخه ای که برات فرستادم از همه بهتر بود

خیلی از دکترهای زنان فقط میخوان به زور قرص یه تخمک آزاد بشه و بچه تشکیل بشه ولی این نسخه کمک میکنه تخمدان ها فعال بشن و خودشون هرماه تخمک با کیفیت بسازن

خودت تو اینترنت سرچ کن خواص قرص گل مغربی رو

ویتاگنوس هم باید حداقل ۴ ماه بخوری تا نتیجه بده

یه چیز دیگه ای هم که تا الآن هیچ دکتری بهم نگفته بود این بود که تو اون چند روزی که پریودی نباید هیچ قرص یا دمنوشی بخوری چون همین کار باعث تنبلی تخمدان میشه حتی بهم گفت قرص های متفورمین هم تو اون یه هفته نخور تنها چیزی که میتونی بخوری خرما و چای دارچین زنجبیل با عسله 

تو اون روزای اول پریودی حمام نرو و رحمت رو با یه کمربند پشمی گرم نگه دار