2777
2789
عنوان

پلی کیستیک وچاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 2276 بازدید | 68 پست
من خیلی دکتر رفتم خیلی قرصا رو امتحان کردم ولی این نسخه ای که برات فرستادم از همه بهتر بود خیلی از ...

ویتاگنوس برا اختلال هورمونی هم خوبه؟؟

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلی تخمدان پلی کیستیک و چاقی باهم رابطه‌ی مستقیم دارن. اونایی ک تنبلی دارن وزنشون خود ب خود بالا میره. 

من خودم الان ۷۰_۷۵ کیلوام. البته تو ظاهرم اصلا مشخص نیست. خورد و خوراکمم خیلی خیلی خیلی خیلی کمه. ولی بازم وزنم بالا میره

فقط ورزش داشته باش

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

من یه ماه واسه کلاسی ک میرفتم مجبور بودم پیاده روی کنم. البته نه هر سی روز رو. حدود ده روز این پیاده روی ادامه داشت. مجبور بودم یه مسافتی رو تا مترو پیاده برم

از اونجا هم پیاده برم سر کلاس، و دوباره همین مسیرو برمیگشتم

ماه بعدش حامله شدم

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
عزیزم این عکس برنامه ی روزانه ی منه برای قرصایی که میخورم 

میگن ویتامن E B چاق میکنه درسته 

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود   گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود  گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود  گاهی گدای گدایی بخت باتو یار نیست   گاهی تمام شهر گدای تو میشود 

واینکه هیچوقت از نخود و آب نخود غافل نشو 

ویتامین هایی تو نخود وجود داره که تو هیچی نیس

به جای مرغ و تخم مرغ صنعتی از بلدرچین و تخم بلدرچین استفاده کن که برای تنبلی تخمدان فوق العاده اند

دور غذاهای فست فود مخصوصا اونایی که پنیر پیتزا داره برای یه مدت خط بکش

و اینکه روزی ۱ ساعت پیاده روی تند داشته باش

ویتاگنوس برا اختلال هورمونی هم خوبه؟؟

آره عزیزم عالیه بخدا من از وقتی این نسخه رو استفاده کردم واقعا نتیجه شو دیدم

فقط وقتی پاک شدی روزی یه دونه بخور دوباره پریود شدی قطع کن

آره عزیزم عالیه بخدا من از وقتی این نسخه رو استفاده کردم واقعا نتیجه شو دیدم فقط وقتی پاک شدی روزی ...

مرسی عزیزم .‌حالا با دکترم مشورت میکنم

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂

البته همه ی این چیزایی که برای پریود خوبه باعث سقط هم میشه و خانومایی که تو اقدامن باید تا روز تخمک گذاری مصرف کنن و بعدش دیگه نه

ولی دکتر به من‌ گفت ۴ ماه جلوگیری کن و این چیزا رو درست و حسابی مصرف کن تا یکم تخمدان هات جون بگیره بعد شروع کن اقدام کردن