2777
2789
عنوان

پلی کیستیک وچاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 2276 بازدید | 68 پست
عزیزم این عکس برنامه ی روزانه ی منه برای قرصایی که میخورم 

انشاالله هرچه زودترازش راحت بشی

😔5ساله توحسرتشم😔واسه مـ👧ـامــ👦ــان شدنـم🤰 میـشـه👨‍👩‍👧‍👦 یـه صـلـوات بـفـرستـیـن👶😢
یه چیز دیگه ای هم که تا الآن هیچ دکتری بهم نگفته بود این بود که تو اون چند روزی که پریودی نباید هیچ ...

باشه اینم انجام میدم ببینم چی میشه😢

😔5ساله توحسرتشم😔واسه مـ👧ـامــ👦ــان شدنـم🤰 میـشـه👨‍👩‍👧‍👦 یـه صـلـوات بـفـرستـیـن👶😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه ماه واسه کلاسی ک میرفتم مجبور بودم پیاده روی کنم. البته نه هر سی روز رو. حدود ده روز این پیاده ...

خداروشکر😍

من یه ماه واسه کلاسی ک میرفتم مجبور بودم پیاده روی کنم. البته نه هر سی روز رو. حدود ده روز این پیاده ...

مگه بچتو ازدست دادی😭😭متاسفم 

واینکه هیچوقت از نخود و آب نخود غافل نشو  ویتامین هایی تو نخود وجود داره که تو هیچی نیس به جا ...

اصلان اهل فست فود نیستم فقط پیاده روی مشکلمه الان همه جابرفه 😢

باشه اینم انجام میدم ببینم چی میشه😢

این عرق فراسیون و دمنوش ها و متفورمین همش باعث لاغری میشه خوش به حالتون شما اضافه وزن دارین لاغر میشین خوشگل میشین من لاغرم اینا رو خوردم چندکیلو کم کردم شدم پوست و استخون

این عرق فراسیون و دمنوش ها و متفورمین همش باعث لاغری میشه خوش به حالتون شما اضافه وزن دارین لاغر میش ...

عزیزم توحرف منوگوش کن برای یک ماه هم که شده قرص اووبوست مصرف کن مطمئن باش نتیجه می گیری چون من هیچ وقت تخمک نداشتم باهرکاری که می کردم اما باخوردن اون یه تخمک خیلی قوی داشتم ولی چون چاقم بچه دارنمیشم😭

عزیزم توحرف منوگوش کن برای یک ماه هم که شده قرص اووبوست مصرف کن مطمئن باش نتیجه می گیری چون من هیچ و ...

عکس رنگی گرفتی ؟ لوله هات سالمن ؟

پرولاکتینت بالا نیس ؟ چون اگه بالا باشه باردار نمیشی

چرا تا الآن دکتر برام ننوشته ؟ بدون نسخه بهم میدن این قرصو ؟

عکس رنگی گرفتی ؟ لوله هات سالمن ؟ پرولاکتینت بالا نیس ؟ چون اگه بالا باشه باردار نمیشی چرا تا الآن ...

اره میدن ولی گرونه اینو بدون من خیلیارو میشناسم بااین باردارشدن 

خداروشکر😍

البته سقط شد😐😢

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
عکس رنگی گرفتی ؟ لوله هات سالمن ؟ پرولاکتینت بالا نیس ؟ چون اگه بالا باشه باردار نمیشی چرا تا الآن ...

نه ازعکس رنگی می ترسم میگن درد داره پرولاکتین چیه🤔

مگه بچتو ازدست دادی😭😭متاسفم 

اره 

خب قسمت نبوده. خدا فقط میخواسته اون بچه بیاد تا همه بفهمن من بچه دار میشم. 

باورت میشه همون روزهای اول اونقدر صورتم تپل شده بود، سفیدتر شده بودم. راه رفتنم کلا تغییر کرده بود ناخواسته. یعنی من از همه پهنون میکردم رفته بودم خونه مامانم، مامانم روضه داشت، همه میدیدن میگفتن حامله‌ای. همه‌ها...

اونوقت مادرشوهر بیشعورم برگشت گفت الکی گفته حامله‌م واسه اینکه گندش در نیاد بعدش گفته سقط شد. درحالی ک من سه روز هم بیمارستان بستری بودم

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
اره  خب قسمت نبوده. خدا فقط میخواسته اون بچه بیاد تا همه بفهمن من بچه دار میشم.  باورت م ...

خدا جای حق نشسته ناراحت نباش چندساله ازدواج کردی

بعدش خوندم واقعا ناراحت شدم برات الهی بمیرم😭😭

دور از جونت گل گلی

ایشالا حاملگی بعدی موفقیت امیز میشه، البته اگه زود مامله بشم

توام ایشالا به زودی مامان میشی