2777
2789
عنوان

صدف بیوتی😯😯😯😯😯😯

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 79 پست
انباکســ.. چیه؟😲😵😂

جعبه های لوازم پوستی و آرایشی که میاد واسش رو باز میکنه میشه آنباکس😉

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من رفتم گوگل سرچ کردم اسمشو خوشم نیومد ازش . یکم زشته و یا معمولی صورتش دارزه تو سلیقه من نیست آ ...

قیافش با عمل معمولیه ولی اونقدر ک پولدارن و هفته ای صد جور لوازم ارایش براش میفرستن برا اینش حسودیم میشه

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
نبابا یه حساب باز کن کم کم بریز توش!    

...

عزیزم راس میگی اما اگه اونقدر پول داشته باشم قطعا ایفون نمیخرم و خدج بچهام میکنم......

کاش پول اضافی داشتم

تنت سلامت باشه عزیز لوازم آرایش به چه دردی میخوره بیخودی زندگی رو به کام خودتو شوهرت تلخ نکن با هرچی ...

زیاد خوشم نمیاد از لدازم ارایش....بیشتر از لوازم مراقبتی پوستی ش خوشم میاد اونا هم ک گروووون

... عزیزم راس میگی اما اگه اونقدر پول داشته باشم قطعا ایفون نمیخرم و خدج بچهام میکنم...... کاش پول ...

یا میتونی شانستو توی کوشیای‌مدل بالا امتحان کنی برای قرعه کشی  اینم‌یه راهیه

قیافش با عمل معمولیه ولی اونقدر ک پولدارن و هفته ای صد جور لوازم ارایش براش میفرستن برا اینش حسودیم ...

عههه عمل هم کرده اینه حالا ببین قبل عمل چی بوده ؟ آخه این حسودی داره دختر خوب

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بیخیال بابا

مگه خدا ما رو خلق کرده که از صبح تا شب فقط به ظاهرمون برسیم؟

منم یه زمانی حسودیم میشد به مسافرتای لاکچریش و پول و...

ولی دیدم واقعا آیا اینا کمال انسانه؟

آیا اینا به داشتن شعور و شخصیت و موفقیت و آرامش و پیشرفت اخلاقی کمکی میکنه؟

اتفاقا هر جی درگیری های ظاهری بیشتر باشه ، کمتر میتونی به درون و زیبایی های درونی رسیدگی کنی

واقعا خودم به این حرفا رسیدم و دیگه به این مدل آدما حسودیم نمیشه و حسرت زندگیشونو ندادم

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم
عههه عمل هم کرده اینه حالا ببین قبل عمل چی بوده ؟ آخه این حسودی داره دختر خوب

نه حسادت قیافشو نمیکنم...

چون نشسته یجا و براش هیییی پست میکنن لوازم ارایشی

بچه هم نداره شوهرشم عاشقشه..

خوش بحالت