2777
2789
عنوان

صدف بیوتی😯😯😯😯😯😯

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 79 پست
اونشو نمیدونم... ولی من عاشق اینم ک مثل اون غرق بشم تو لوازم ارایشی های رنگی رنگی😥😥😥

پولاتو جمع کن خو

ولی اینو بدون اینکه هی ارایش میکنه پوستش خراب میشه اینجوری فکر کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونشو نمیدونم... ولی من عاشق اینم ک مثل اون غرق بشم تو لوازم ارایشی های رنگی رنگی😥😥😥

یا درس بخون پولدار شو

یا کار کن پولدار بشو

یا شوهر پولدار کن پولدار شو

کیستَم؟؟؟یِک تِکِه تَنهایی:(

ولی من رفتم گوگل سرچ کردم اسمشو خوشم نیومد ازش . یکم زشته و یا معمولی صورتش دارزه تو سلیقه من نیست آرایشش هم خوشم نیومد ازش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
هرسه مورد منتفیه 😂😂😂

متوجه شدم

من ضد افتابم ندارم

تو فاز این چیزا نبودم

هرکیم خواسته منو بدون ارایش پسندیده

اخه چرا دنبال این قضایان😶

کیستَم؟؟؟یِک تِکِه تَنهایی:(

نگا نكنين خوب

انفالو كنين 

سخت نيست يه دكمس 

من كلا اوايل اين بيوتى بلاگرا جديد ميومدن خوشم ميومد ميديم بعدا كم كم حس كردم زندگى ادمو و مغز ادم و فقط دارن تك بعدى مى كنن رو مساله ارايش و زيبايى و ... بعد ديدم نه درست نيست من بايد تو همه زمينه ها مغزمون به كار بندازم كم كم به نظرم كاراشون سطح پايين  اومد و ديگه دنبال نكردم كلا هر پيجى هم فالو دارم از زمينه علمى و هنرى و اجتماعى و همه چى هست اونجورى فقط ادم ميشه همه مغزش لوارم اريشا و مزخرفات

من همه نوع برندى داشتم به خدا تهش هيچى نيست يه مشت مواد كه تو بسته بندى هاى خوش رنگو لعاب ميريزنن كه من و تورو گول بزنن پول بدين براشون ، من يه مدت معتاد لوازم ارايشا بودم يعنى پامو ميزاشتم اونور تو سفورا بودم بعدا به خودم اومدم همه كلك پول به خدا كره زمين به خاط توليد همين موادو بسته هاى رنگا رنگ در حال نابودى اون همه حبوون تو استراليا سوختن فقط يه نمونش 

كاش به خودمون بياييم🤲

من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن