2777
2789

اییی خداخودم پوستم سبزه هست هرچی لک ولوک بعد،اززایمان پرشده صورتم ازرفتارای اطرافیان هم دیگع افسرگی گرفتم     😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطبش کجاست خودت جواب گرفتی 

دکتر با تجربه ای هست

من واسه لک نرفتم دستم اگزما داشت

خیلی خوب بود کترش

مامانم خالش رو برداشت راضی بود

تو مطبش بخش لیزر هم داره ک اگه لازم باسه ارجاعت میده لیزر کنی

مطبش کوچه ی تابان تو خیام شمالی هست

دکتر با تجربه ای هست من واسه لک نرفتم دستم اگزما داشت خیلی خوب بود کترش مامانم خالش رو برداشت راض ...

دوبارلیزر مردم بدترشده یه مدت خوب بود بعدش لکام زیادتر شدممنونم عزیزم 

عزیزم میشه  اسم وآدرسش برام بگیری  

چشم عزیزم. آدرسش که بلوار بالاتر از شیرینی الف ساختمان پزشکان بالای داروخونه ی دکتر شلویری هست. اسمشم واست میفرستم. پوسته دختر داییم عالی شده خیلی لک افتاده بود

چشم عزیزم. آدرسش که بلوار بالاتر از شیرینی الف ساختمان پزشکان بالای داروخونه ی دکتر شلویری هست. اسمش ...

چشمتون بی بلاممنون میشم ازت بفرستی  انشاالل...که منم جواب بگیرم منتظرم اسمشوبرام بفرستی

چشمتون بی بلاممنون میشم ازت بفرستی  انشاالل...که منم جواب بگیرم منتظرم اسمشوبرام بفرستی

میفرستم عزیزم. خواهرشوهرمم رفته لیزر بیکینی و زیربغل پیشش خیلی راضیه. دارو هم داده بود واسه سفید شدن تیرگی هاش خیلی راضی بود. انشالله شماهم نتیجه میبینی. ولی تو درمان پوست و مو باید صبرم داشته باشی عزیزم.