2777
2789

بچه ها ما دوسال بچه دار نمیشیم با شوهرم میریم دکتر و پول خرج میکنه یجوری رفتار میکنه انگار منت میزاره

با اینکه قبلا خیلی ادعای عاشقیش میشد ولی مدت ها بود حس میکردم اصلااا دوسم نداره 

دیروز تو ماشین بودم تو مطبم بهم اهمیت نمیداد 

تو تمام مسیر گفتم این اگه عشقش زنش بود لابد یجور دیگه رفتار میکرد باهاش اخه قبل من چن سال عاشق بود بهش نرسید 

صندلی رو خوابونده بودم و خودمو زده بودم به خواب ولی خب غصه میخوردم 

یهو وسط راه دیدم پاهامو گرفت بعدش دستمو گرفت دید یکم سرد شده بخاری رو روشن کرد میدونم حرکت عادیه ولی حس کردم نکنه من اشتباه کنم و هنوزم دوسم داره 

نظر شما چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پا ب پات میاد برای درمان 

وقتی نگران اینه که سردت شده با نه 

یعنی دوست داره

اونی هم ک میگی اگر اونقدر مهم بود الان جای تو توی زندگیش بود بد به دلت راه نده

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

اره دیگه دوست داره چون مردها اصلا حواسشون به این چیزا نیست فقط خسته شده

شاید ولی کاش همراه تر بود خیلی دلم میخواست این روزا بیشتر بهم محبت کنه بهم ثابت کنه منو از بچه بیشتر دوس داره

وقتی پا ب پات میاد برای درمان وقتی نگران اینه که سردت شده با نه یعنی دوست دارهاونی هم ک میگی اگر اون ...

ولی محبتش کم شده اصن همراه نیست همش عجله بچه رو داره منم استرسی شدم اون روز گفت اندازه شش تا بچه خرج این بچه نداشته کردم 

دوستت داره، ولی اونم آدمه، خسته میشه، کلافه میشه، بی‌دل و دماغ میشه...

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...