2777
2789
عنوان

وزن جنين در هفته ٣١

| مشاهده متن کامل بحث + 2034 بازدید | 44 پست
ایجانم وزنش خوبه😍من تو31هفتم هفته بعد سونو دارم امیدوارم وزنش خوب باشه

من فكر ميكنم كمه ولي تو اينترنت خوندم نوشته بود تو هفته ٣٢ يه كيلو و ٨٠٠ بايد باشه وزن بچه سونوگرافيستم گفتم طبيعيه ولي خودم فكر ميكنم كم باشه. ايشالله وزن ني ني شما هم خوبه🥰🥰

شما از کجا میدونی😁 من توی ۳۰ هفته و دو روز رفتم ۱۸۵۰ بود موقع زایمان چقدر میشه

حدسی گفتم عزیزم😘نمیشه با اطمینان گفت بعضی نی نیا تو ماه اخر خیلی وزن میگیرن بعضیا از اول خوب وزن میگیرن ولی توماههای اخر رشدشون کمتر میشه

خلاصه که به نی نی بلای خودتون بستگی داره😁

وزن نی نی شماهم خیلی خوب بوده اگر همینجوری پیش بره بالای ۳ کیلو میشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترت نگفت توی هر هفته تقریبا چقدر وزن اضافه میکنن 

پيش دكتر خودم نرفتم هنوز ولي دكتر سونوگرافي گفت دو سه هفته آخر بچه خيلي وزن ميگيره ولي نگفت هفته اي چقدر وزنش ميره بالا بهم گفت نگران نباش تا اون موقع حسابي وزن ميگيره

آره عزيزم فكر كنم ريز باشه من خودمم جثه م ريزه ولي موقع تولد ٤ كيلو بودم. دلم ميخواد پسرمم درشت بشه ...

۳ کیلو هم خیلی خوبه عزیزم😍انشالا سالم باشه وزن زیادهم مهم نیست بعدا چاق میشن

من ودخترعموم باهم باردار بودیم وزن پسرمن موقع تولد بیشتر بود ولی دختر اون الان خیلی تپلی تره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من فكر ميكنم كمه ولي تو اينترنت خوندم نوشته بود تو هفته ٣٢ يه كيلو و ٨٠٠ بايد باشه وزن بچه سونوگرافي ...

ممنون عزیزم... انشا... نی نیت ازین ببعد خیلی خوب وزن بگیره هرچند ک الانم وزنش نرماله و خوبه.. اخه منم شکمم خیلی کوچیکه بااینکه تو 8ماهم ولی شکمم کوچیکه میگم نکنه خیلی ریزه میزه.. براشمام بچتون بیشتو پهلوهاتونه؟من بیشتو تو پهلوهام حسش میکنم

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
منم ماه اخر شکمم بزرگ شد  تنشون سلامت باشه وزن خیلی اهمیت نداره  منک همش استرس داشتم توپ ...

آره واقعا☺️☺️ من سزارينيم واسه همون دوس دارم تپلي باشه از اينكه هي اطرافيانم ميگن بچه ت ريزه ضعيفه ناراحت ميشم

ببخشید عزیزم میشه بگی ماه اخر چه چیزایی خوردی ک فک میکنی رو وزنش تاثیر داشت؟ 

مرغ کبابی گوشت آب پز جوجه آجیل انبه موز آناناس شیروخرما گردو 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
۳ کیلو هم خیلی خوبه عزیزم😍انشالا سالم باشه وزن زیادهم مهم نیست بعدا چاق میشن من ودخترعموم باهم بار ...

ايشالله بله واقعا سلامتيشون مهمتره خداكنه شيرم خوب باشه بعدش خوب تپل شه ني نيم

ايشالله بله واقعا سلامتيشون مهمتره خداكنه شيرم خوب باشه بعدش خوب تپل شه ني نيم

انشالا😍

ممنون عزیزم... انشا... نی نیت ازین ببعد خیلی خوب وزن بگیره هرچند ک الانم وزنش نرماله و خوبه.. اخه من ...

نه واسه من تو پهلو نيس همش دورو بر نافم ضربه هاشو حس ميكنم اصلا پهلو ندارم فقط شكمم اومده جلو ولي خيلي كم من فكر ميكردم بايد الان مثه يه توپ گنده جلو شكمم باشه ولي اينطور نيس. خدا ني ني جونتو حفظ كنه😍😍