2777
2789
عنوان

وزن جنين در هفته ٣١

| مشاهده متن کامل بحث + 2034 بازدید | 44 پست
نه واسه من تو پهلو نيس همش دورو بر نافم ضربه هاشو حس ميكنم اصلا پهلو ندارم فقط شكمم اومده جلو ولي خي ...

ایجان خدا حفظش کنه برات.. برامن بیشتر میاد تو پهلوهام جنب و جوش داره... ممنون عزیزم 

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا☺️☺️ من سزارينيم واسه همون دوس دارم تپلي باشه از اينكه هي اطرافيانم ميگن بچه ت ريزه ضعيفه ن ...

وای نگو 

اطرافیان ازین به بعد نظر زیاد میاد تپلم باشه حرف هست بی خیال حرفا 

ایجان خدا حفظش کنه برات.. برامن بیشتر میاد تو پهلوهام جنب و جوش داره... ممنون عزیزم 

ممنونم گلم همچنين ني ني شمارو هم خدا نگه داره و زايمان خوب و راحتي داشته باشي. بچه ت دخمله؟؟

وای نگو  اطرافیان ازین به بعد نظر زیاد میاد تپلم باشه حرف هست بی خیال حرفا

آره والله اگه بچه نداشتم يه جور حرف ميزدن حامله شدم يه جور حرف زدن الانم كه ميگن واااي شكمت چرا انقد كوچيكه بچه ت خيلي ريز و ضعيفه احتمالا همش بايد يه چيز بگن بخدا😏😏

ممنونم گلم همچنين ني ني شمارو هم خدا نگه داره و زايمان خوب و راحتي داشته باشي. بچه ت دخمله؟؟

ممنون عزیزم اره فداش بشم دختره... براشمام باید پسر باشه درسته؟ شکم من تقریبا هم اندازه ی شکم شماست البته یکم کوچیکتر

ممنون عزیزم اره فداش بشم دختره... براشمام باید پسر باشه درسته؟ شکم من تقریبا هم اندازه ی شکم شماست ا ...

بله عزيزم واسه من پسره. به خاطر همونه كه همش تو پهلوهات حسش ميكني دختر ميگن بيشتر ميره تو پهلوها😍

بله عزيزم واسه من پسره. به خاطر همونه كه همش تو پهلوهات حسش ميكني دختر ميگن بيشتر ميره تو پهلوها😍

اره شنیدم ک دخترا توپهلوهان.. سمت چپ میخابم میاد سمت چپ جنب و جوش داره فک میکنم داره له میشه سمت راست میخابم میاد راست شیطونی من حس میکنم داره اذیت میشه صافم ک نمیتونم بخوابم خسته شدم دوسدارم زوتر بیاد بیرون وروجک اذیت میکنه...انشا.. زایمان خیلی خوب و راحتی داشته باشی خدا نی نیتو حفظ کنه راستی سزارین اختیاری هستی؟ 

اره شنیدم ک دخترا توپهلوهان.. سمت چپ میخابم میاد سمت چپ جنب و جوش داره فک میکنم داره له میشه سمت راس ...

اي جان دلم عزيزززززم😍😍از اون وروجكاس پس😃😃مرسي گلم همچنين واسه شما. آره سزارين اختياري هستم. شما چطور؟ تاريخ زايمانت كي هس؟

اي جان دلم عزيزززززم😍😍از اون وروجكاس پس😃😃مرسي گلم همچنين واسه شما. آره سزارين اختياري هستم. ...

اره خیلیییی😍😍سزارین خوبه انشا.. ک بسلامتی زابمان کنی... من احتمالا طبیعی باشم هرچند ک خیلییی ترس دارم بیش ازحد همین الان شبا خوابم نمیبره همش فکرش تو ذهنمه... هزینه سزارین اختیاری برام بالا میشه شوهرمم گناهی هرچی درمیاره خرج زندگیمونو و قسط میکنه.. من تاریخ زایمان طبیعیم 28اسفند شما فک میکنم اوایل اسفند باشید درسته؟ 

اره خیلیییی😍😍سزارین خوبه انشا.. ک بسلامتی زابمان کنی... من احتمالا طبیعی باشم هرچند ک خیلییی ترس د ...

من واسه سزارينم ترس دارم ميگم چطوري ميخوان شكممو پاره كنن ولي ديگه چاره اي نيس يه جوري بايد زايمان كرد آره وقعا هزينه بالاس منم همسرم كارش دولتيه بيمه تكميلي سقف نامحدود داره كه واسه سزارين ميتونم استفاده كنم كه رايگان در مياد وگرنه منم سزارين نميكردم اگه از جيب پول ميدادم. انشالله شماهم به سلامتي زايمان كني و زايمان خوب و راحتي داشته باشي. واسه من بين ١٠ تا ١٥ اسفنده زايمانم😍😍

من واسه سزارينم ترس دارم ميگم چطوري ميخوان شكممو پاره كنن ولي ديگه چاره اي نيس يه جوري بايد زايمان ك ...

نه عزیزم نترس ترسی نداره سزارین متوجه نمیشی کی نی نیتو گذاشتن بغلت😍😍تکمیلی خوبه خالت راحته.. پس نی نی توام اسفندیه ممنون عزیزم انشا.. شمام زایمان خیلی خوب و راحتی داشته باشی😍