2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا این غربالگریا فقط اضطرابه آدمو زیاد میکنن....فقط پول مطرحه براشون که ملیون ملیون بگیرن و به ماد ...

هزینه ها یه طرف،استرس و گذروندن روزها تا آزمایش ها انجام بشه و جواباش بیاد دور از جون آدم جون به لب میشه😢😢

سلام عزیزم 

الان یهو این تاپیکت رو دیدم

کاربریت رو یادم رفته بود 

خوبی خانوووم پسر گلت خوبه؟؟؟ 

کرج بودی دیگه آره

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

سلام عزیزم  الان یهو این تاپیکت رو دیدم کاربریت رو یادم رفته بود  خوبی خانوووم پسر گلت ...

سلام دوست قدیمی😍😍خوبی عزیزم؟فداتشم مرسی خوبه،دختر گل شما خوبه؟؟بله فردیس

سلام دوست قدیمی😍😍خوبی عزیزم؟فداتشم مرسی خوبه،دختر گل شما خوبه؟؟بله فردیس

قوربونت برم عزیزم خدا رو شکر ما هم خوبیم 

عزیزم تاپیکای قبلیت رو خوندم و خیلی ناراحت شدم 

حال مامانت چطوره؟ بهتر شدن ایشالا درمانشون تا کجا پیش رفته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قوربونت برم عزیزم خدا رو شکر ما هم خوبیم  عزیزم تاپیکای قبلیت رو خوندم و خیلی ناراحت شدم  ...

ممنون عزیزم زنده باشی😘،جراحی،شیمی درمانی و پرتودرمانیشو گذرونده تا 1سال هم یه تزریق ضعیفتر از شیمی داره،خیییییلی روزای سختی رو گذروندیم فقط میترسم دوباره مریضیش برگرده😭😭😭😭

ممنون عزیزم زنده باشی😘،جراحی،شیمی درمانی و پرتودرمانیشو گذرونده تا 1سال هم یه تزریق ضعیفتر از شیمی ...

عزیز دلم الهی بگردم  ایشالا خدا بهشون سلامتی بده نه نگران نباش برنمیگرده توکل بر خدا 

مواظبش باش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلم الهی بگردم  ایشالا خدا بهشون سلامتی بده نه نگران نباش برنمیگرده توکل بر خدا  موا ...

فداتشم عزیزم،چشم سلامت باشی،التماس دعای فراوان😘😘😘

فداتشم عزیزم،چشم سلامت باشی،التماس دعای فراوان😘😘😘

زنده باشی عزیزم 

چشم حتما اگر لایق باشم😍😍😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30