2777
2789
عنوان

بچه ها چهارشنبه عمل بینی دارم استرس دارم بیاین....

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا بیهوش شدمااا اما انگار یادم رفته میگم اتاق عمل وحشتناکه. منم میترسم تنفس از دهن کلافم کنه

اصلا بخدا نمی فهمی کی شروع شد کی تموم شد خیلی عمل راحتیه  منم می ترسیدم ولی اصلا ترس نداره اندازه یه سرما خوردی اذیت نمی شی خیالت راحت 

خدایا شکرت یا امام زمان خودتت کنجدمو حفظ کن برای سلامتی کنجد مامان صلوات می فرستی 😘😘😘

ببین این جوری بگم

بیهوشی که ترس نداره لالا می کنی بیدار میشی، فقط قبلش با نفس عمیق خودتو اروم کن به چیزهای خوب فکر کن اضطراب نداشته باش که بی دردسر به هوش بیای

بعد عمل هم درد داری مسکن هست دیگه

دو هفته ی اول دردسر داره بعدش کمتر میشع مشکلاتش باید چسب بزنی و شست و شو بدی و مراقب باشه تکون شدید و ضربه نخوره

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

در زمینه دلداریت باید بگم من شخصا با دماغم می سازم و نمی رم جراحی چون خیلی می ترسم 🤦‍♀️

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
ذکتر نادیان.روز به روز استرسم بیشتر میشه

چن میگیره؟ نمونه کاراشو تو مطب دیدی؟ 

🚫امضامو تا آخر بخون خیلی مهمه🚫 اول بگم که کاربری برای دوستم بود و اسم و تاپیک ها رو من انتخاب نکردم💜خداروشکر یه شغل اینترنتی و بین المللی پردرآمد دارم .خوشحالم که تونستم قدم تواین راه بزارم و الان به این رتبه بین المللی برسم و نماینده یکی از ده شرکت برتر جهانباشم💜با اینکه خیلیا میگفتن نمیتونی و موفق نمیشی و گرونه و ... ولی الان همونا آرزودارن که توی کارم راهشون بدم و باهام همکاری کنن💜هیچوقت به انرژی منفی که دیگران بهت میدن اهمیت نده ...راه خودتو برو بالاخره به هدفت میرسی💜چیزی که بهترین نباشد ارزشی ندارد💜👑