2777
2789

نترس تهش ميميري

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی ماه دیگه دارممم وای خوشبحالت زود میری . پیش کدوم دکتر وقت گرفتی؟

🚫امضامو تا آخر بخون خیلی مهمه🚫 اول بگم که کاربری برای دوستم بود و اسم و تاپیک ها رو من انتخاب نکردم💜خداروشکر یه شغل اینترنتی و بین المللی پردرآمد دارم .خوشحالم که تونستم قدم تواین راه بزارم و الان به این رتبه بین المللی برسم و نماینده یکی از ده شرکت برتر جهانباشم💜با اینکه خیلیا میگفتن نمیتونی و موفق نمیشی و گرونه و ... ولی الان همونا آرزودارن که توی کارم راهشون بدم و باهام همکاری کنن💜هیچوقت به انرژی منفی که دیگران بهت میدن اهمیت نده ...راه خودتو برو بالاخره به هدفت میرسی💜چیزی که بهترین نباشد ارزشی ندارد💜👑

برا من که از سرماخوردگی هم راحت تر بود

دردش با یه استامینوفن رفع شد که البته سردرد بود بیشتر

تنها مشکلم هم این بود سه روز نمیتونستم با بینی نفس بکشم دهنم باز بود همش

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

چرااسترس باین فک کن قراره خوشگلتربشی 

ابجی من تنهاکسی بودک ارخوشحالی اروم قرارنداشت توبیمارستلن خخخح برعکس بقیه یکم دلشوره داشتن 

میگفت باللخره ازشراین دماغ خلاص میشم 

وخدایی که بشدت کافیست

اصلا نترس هیچ دردی نداره من پارسال عمل کردم انگار ۳ ساعت خوابید بعدم بی هیچ دردی بیداری میشی بعدم اگه ضربه نخوره اصلا درد نداره الکی خودتو نترسون

خدایا شکرت یا امام زمان خودتت کنجدمو حفظ کن برای سلامتی کنجد مامان صلوات می فرستی 😘😘😘

من يه خط چشم تو اين هفته نوبت دارم برم بكشم ديوانه شدم از بس ميترسم از دردش عوارضش بعدش راضي باشم يانه...خداراشكر درموردش تاپيكم زدم كسي جواب نداد

شما كه ديگه عمل بينيه خدا به فريادت برسه

اصلا نترس هیچ دردی نداره من پارسال عمل کردم انگار ۳ ساعت خوابید بعدم بی هیچ دردی بیداری میشی بعدم اگ ...

تا حالا بیهوش شدمااا اما انگار یادم رفته میگم اتاق عمل وحشتناکه.

منم میترسم تنفس از دهن کلافم کنه