2777
2789

فرق همروئید و بواسیر چیه؟

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی نداره بهم

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

من پارگی دیسک کمر دارم

سمت نخاعم

بازم نذاشتن سزارین بشم

الانم فک کنم هموروئید گرفتم

خدا لعنتشون کنه

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
نه من بعد از عمل درد نداشتم ولی خیلیا رو دیدم که ميگن دردش زیاده ولی برا من که اینجوری نبود

اوهوم منم این مشکلو دارم ولی خیلی از عملش میترسم چون همه میگن دردش زیادع

نه من بعد از عمل درد نداشتم ولی خیلیا رو دیدم که ميگن دردش زیاده ولی برا من که اینجوری نبود

چند وقنه عمل کردین؟

عود نکرده؟

ببخشید در چه حد بود که عمل کردین؟

وای چه بد 

اره بخدا

4تومن هم خرج طبیعیم شد

چند وقنه عمل کردین؟ عود نکرده؟ ببخشید در چه حد بود که عمل کردین؟

هشت سالی میشه.نه دیگه برنگشته.خونریزی میکرد و خیلی درد داشتم میفتادم کف اتاق از درد به خودم میپیچیدم ولی خداروشکر بعد از عمل راحت شدم