ترلان٨٧ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2095 عنوان اگز کسی از اطرافیانتون یا خودتون شغلی رو زدین و توش موفق بودین لطفا اینجا بگین تا بقیه هم ایده بگیرن 436 بازدید | 40 پست دنبال راه اندازی یه شغلم ک هم سرمایه اش خیلی زیاد نباشه هم درامدش متوسط رو به بالا باشه تو فکر خودم فود استریت یا یع چی شبیه اینه خوشحال میشم همدیگه رو تو این او۱اع اقتصادی راهنمایی کنیم لطفا نظر بدین یا تجربه های خودتون یا بقیه رو بگین مرسیی محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍 1398/10/20 | 15:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_توسکا_ عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 1405 ما هیچکدوممون شغل ازاد جدیدیو شروع نکردیم شوهرمم خیلی ساله ک توی یه شغل ازاده
stylishlady عضویت: 1395/05/01 تعداد پست: 1671 چطور میشه ادم تو خونه اشپزی کنه و بفروشش ؟ دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.
ترلان٨٧ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2095 برادر من سایت فروش اینترنتی زد کارش هم خوب گرفته چی میفروشن؟خدا برکت بده بهش محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
stylishlady عضویت: 1395/05/01 تعداد پست: 1671 برادر من سایت فروش اینترنتی زد کارش هم خوب گرفته عزیزم چی میفروشه ؟ دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.
ترلان٨٧ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2095 ما هیچکدوممون شغل ازاد جدیدیو شروع نکردیم شوهرمم خیلی ساله ک توی یه شغل ازاده چه شغلی درامدشون حدودا اگر میتونی بگو محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
مليكايي عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 5826 چی میفروشن؟خدا برکت بده بهش همه چیزاسم سایتش گلدتگهمیرف بازار خرید میکرد تو سایت با سود کم میفروختالان از چین هم وارد میکنه
آرامیس69 عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 5424 چطور میشه ادم تو خونه اشپزی کنه و بفروشش ؟ تو اینستا پیج بزن و کارات و تبلیغ کن تا سفارش بگیری من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤
ترلان٨٧ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2095 کراتینه مو افرین این خیلی خوبه کلاا ارایشگری خوبه اما اجاره سالن و باید منطقع خوب بزنی اگر نه بگیر نگیر داره محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
_توسکا_ عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 1405 چه شغلی درامدشون حدودا اگر میتونی بگو من خودم رادیولوژیستم بستگی داره حدودا ماهی ۸ تومن اینا دارم برای خودم
مليكايي عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 5826 عزیزم چی میفروشه ؟ نوشتم واسه دوستمونمیرف بازار خرید عمده و ارزون میکرد میومد تو سایت با سود دایین میفروختار همه چیزاسم سایتش گلدتگه
ترلان٨٧ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2095 چطور میشه ادم تو خونه اشپزی کنه و بفروشش ؟ عالیه اگر بتونی تو دیوار تبلیغ کنی اول سفارش بگیری بعد بدرستی البته من اشپزیم اونقدددر تو همه چی حرفه ای نیست محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍