من ی زن حاملم با ی بچه کوچیک شوهرمم صب زود میره شب میاد کل کارای خونه با خودمه این هفته بچم دنیا میاد ینی هفته اخرم بعد بقیه به جای اینکه مراعات منو کنن خدا سقطشون کنه عمه شوهرم اومده پیش ننش که طبقه پایین ماعه بعد دسشویی من تو راه پلس مدام از مال ما استفاده میکنه 😤حالا به درک زن گنده آخه نکبت عوضی ایشالا بمیری بیام سر قبرت شیرینی خامه ای بدم چرا رو کاشیا غلطتتو میکنی نمیشوری عق زدمو شستم آبگرمکنو چند بار خاموش کردم فایده نداشت بازم میاد چکار کنم😭
برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
غیر مستقیم حالی کن بگو دستشویی رو نمیدونی کی کثیف میکنه نمیشوره اه چندشم میشه
کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
بنظر من اینبار زنگ بزن مادرشوهرت بگو ببخشید مادرجونمیشه لطف کنید دستشویی مارو بشورید من سنگین شدم نمیتونم.بگو مهموناتون رفتن دستشویب اما آب نریختن من حالم بد میشه نمیتونم برم