2777
2789
عنوان

من با این زن پت و پیس چکار کنم که نیاد بره دسشویی😤

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 96 پست
دو نفرم از دوستای ما این مدلین،میان خونمون عزا میگیرم،امشبم میاد یکیشون اینجا،دیشبم بود،پریودیش و دی ...

😧😧

آنچنان جای گرفتی تو به چشم و دل من...که به خوبان دو عالم نظری نیست مرااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درب دستشویی رو قفل دار کنین قفلش کن کلیدش رو بردار

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
نامه بزن با دیوار دستشویی لطفا نظافت رعایت کنید 

😂😂😂😂بخدا باید همین کارو کرد،خو خبرت کارت و میکنی پامیشی نباید برگردی یه چک کنی ببینی چه غلطی کردی🥺

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
اخه بچه نیس که ندونه که من برم به ی خرس 60ساله چی بگم

حتما نمیفهمه که زیرش نمیشوره،کلا بحث شما نیست ما اکثرا با خودمون ناراحتی می کنیم، خودمون اذیت می کنیم در صورتی که اون طرف حتی خبرم نداره، بهتر و اصولی تر اینه بهش بگی، اصلنم خجالت نداره، اون باید خجالت بکشه

وای منم دلم خواست شیرینی خامه ای بخورم استارتر من باردارم نمیگی شاید یکی دلش خامه بخواددد؟

خودم هفته اخرم نگو که خودمم دلم خواست مخصوصن انگشت بزنی خامه ها تو نون خامه ایرو بخوری😁

بنظر میاد در و تخته خوب جور شدن

شما هم دست کمی نداری انگار

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
😧😧

بخداااااا

یکیشونم چند روز پیش اومده بود شب مونده بود صبح که خبرش پاشد رفت سر کارش دیدم چه فاجعه ای ببار اورده،میخواستم خودم و بکشم از دستش🥺

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

عزیزم همچین آدمی رو باید رک بهش بگی

یا وقتی دیدی سرویسو کثیف کرده میرفتی صداش میکردی خودش بیاد بشوره،اصلا با اینجور آدما مراعات نکن

هرچند منم اگه جای تو بودم چیزی نمیگفتم🙁🙁🙁

دو نفرم از دوستای ما این مدلین،میان خونمون عزا میگیرم،امشبم میاد یکیشون اینجا،دیشبم بود،پریودیش و دی ...

اه .حالم بهم خورد.چطور تحمل میکنید اینا رو.من باشم روز اول باهاشون قطع رابطه میکنم

درب دستشویی رو قفل دار کنین قفلش کن کلیدش رو بردار

اگه قفل داشت حتما میکردم قفلش خرابه فقط از تو میشه ببندیش چندبار ابگرمکنو بستم اب یخ بخوره بهش حالش جا بیاد از رو نمیره که

بخداااااا یکیشونم چند روز پیش اومده بود شب مونده بود صبح که خبرش پاشد رفت سر کارش دیدم چه فاجعه ای ...

چرا راهشون میدی خونه ت؟؟تا حالا چیزی بهشون نگفتی؟😩

آنچنان جای گرفتی تو به چشم و دل من...که به خوبان دو عالم نظری نیست مرااا